Neler Yeni

❌İndirim Bitti! 200TL Harcamaya 50TL Hediye Çeki! Amazon Prime Mobil Uygulamada Geçerli!

Penguen

80+ Silver
hocam PRIME 30 var bi de.
Mesaj otomatik birleştirildi:

algida kodunu girdim kabul etti ama -25 yapmadı. fiyat aynı kaldı.

he bi de mobilden alırsan 50tl indirim yapıyor.
Prime 30 hangisi? Algıda kodu bende çalışıyor.

mesut3467

80+ Bronze
Prime 30 hangisi? Algıda kodu bende çalışıyor.
amazon satıcısında geçerli 150 tl ye 30 tl indirim sağlıyor prime üyelerine.

Algida kodunu bir kere yazınca o hafızaya alıyor üstte alışveriş tamamlanırken 25 TL indirim görünüyor.

Kampanyalar birleşiyor mu bilmiyorum PRİME30 ve algida indirimlerini ayrı ayrı yaptım. Şimdi 50 tl bakiye gelmesini bekliyorum. Onda bir sınır var mı gelince belirtirim.

Penguen

80+ Silver
amazon satıcısında geçerli 150 TL ye 30 TL indirim sağlıyor prime üyelerine.

Algida kodunu bir kere yazınca o hafızaya alıyor üstte alışveriş tamamlanırken 25 TL indirim görünüyor.

Kampanyalar birleşiyor mu bilmiyorum PRİME30 ve algida indirimlerini ayrı ayrı yaptım. Şimdi 50 TL bakiye gelmesini bekliyorum. Onda bir sınır var mı gelince belirtirim.
Bahsettiğin prime30 bende niyeyse olmuyor.
MH'ye sorduğumda Algida koduyla alışveriş yaparsam yinede 50 TL hediye alıyorsun dedi.

mesut3467

80+ Bronze
Bahsettiğin prime30 bende niyeyse olmuyor.
MH'ye sorduğumda Algida koduyla alışveriş yaparsam yinede 50 TL hediye alıyorsun dedi.
Evet algida kodu ile alışveriş yaparsan ve ürün 200 tl yi geçiyorsa yine alabiliyorsun. Temel nokta 200 TL lik alışverişi mobilden yapman.

deneme12

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
1
İsim
deneme12
Evet algida kodu ile alışveriş yaparsan ve ürün 200 TL yi geçiyorsa yine alabiliyorsun. Temel nokta 200 TL lik alışverişi mobilden yapman.
size teslim edildi mi hocam indirim bende hala bir hareket yok acaba siparişlerin kargolanmasını mı bekliyor sistem o.O2

Citivox

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
31
İsim
Salih N.
size teslim edildi mi hocam indirim bende hala bir hareket yok acaba siparişlerin kargolanmasını mı bekliyor sistem o.O2

Benim de 1 gün geçti halen indirim tanımlanmadı beklemedeyiz. 2 gün sonra tanımlanmazsa bize ulaşın dediler.

hocam PRIME 30 var bi de.

algida kodunu girdim kabul etti ama -25 yapmadı. fiyat aynı kaldı.

he bi de mobilden alırsan 50tl indirim yapıyor.
PRIME30 kodunun olayı nedir hocam kullanamıyorum sepette.

Son düzenleme:

HacıSOFU

80+ Titanium
Dahası  
Reaksiyon skoru
10,535
İsim
Hacı
Devam ediyor mu?

quejy

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
405
İsim
halil
bu devam ediyo mu

TÜRK YILDIZLARI

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
446
İsim
Mehmet Ataseven
Hocam uygulamaya Algida ile Kazan uygulaması var oraya kayıt olmanız gerekiyor. Ye kazan vs. puan veriyor onla kodu alıyorsunuz. Ayrıca uygulamada mevcut olarak tıkla kazan tarzı dondurma dağıtılıyor magnum vs çıkıyor kullanın derim. http://www.algidailekazan.com/hediye-paylas/AFR311NXYG

paylaştığım linkten katılan ilk kişi algida winner bar kazanıyor bu arada :D Ayrıca davet kodumu paylaşayım 30 puan geliyor size direk indirimi alabilirsiniz. W9C4MYFRUX
Sana ne geliyor:)

Top Bottom