Neler Yeni

❌İndirim Bitti! 200TL Harcamaya 50TL Hediye Çeki! Amazon Prime Mobil Uygulamada Geçerli!

tümen

80+ Platinum
En İyi Cevap
3
Dahası  
Reaksiyon skoru
7,964
İsim
tümen dağ
keşke alışveriş yapmadan önce görseydim

Citivox

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
31
İsim
Salih N.
Hocam uygulamaya Algida ile Kazan uygulaması var oraya kayıt olmanız gerekiyor. Ye kazan vs. puan veriyor onla kodu alıyorsunuz. Ayrıca uygulamada mevcut olarak tıkla kazan tarzı dondurma dağıtılıyor magnum vs çıkıyor kullanın derim. http://www.algidailekazan.com/hediye-paylas/AFR311NXYG
Mesaj otomatik birleştirildi:

paylaştığım linkten katılan ilk kişi algida winner bar kazanıyor bu arada :D Ayrıca davet kodumu paylaşayım 30 puan geliyor size direk indirimi alabilirsiniz. W9C4MYFRUX

tümen

80+ Platinum
En İyi Cevap
3
Dahası  
Reaksiyon skoru
7,964
İsim
tümen dağ

Spektraa

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
184
İsim
Muhammed Emin Ocak
Allah belasını versin... Tam pcden sipariş verdikten 10dk sonra bunu gördüm.

Sir Cem T-oker

80+ Gold
Hocam uygulamaya Algida ile Kazan uygulaması var oraya kayıt olmanız gerekiyor. Ye kazan vs. puan veriyor onla kodu alıyorsunuz. Ayrıca uygulamada mevcut olarak tıkla kazan tarzı dondurma dağıtılıyor magnum vs çıkıyor kullanın derim. http://www.algidailekazan.com/hediye-paylas/AFR311NXYG

paylaştığım linkten katılan ilk kişi algida winner bar kazanıyor bu arada :D Ayrıca davet kodumu paylaşayım 30 puan geliyor size direk indirimi alabilirsiniz. W9C4MYFRUX
75/25 kodunu alsam. benim 1 adet daha hediye kodum var 50 liralık. onu da kullanabilir miyim ?

75/25 kodunu alsam. benim 1 adet daha hediye kodum var 50 liralık. onu da kullanabilir miyim ?
eğer geçerliyse 300 liraya geliyor G305

Citivox

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
31
İsim
Salih N.
Yani çoğu platformda olduğu gibi aynı anda 2 tane indirim kodu kullanamıyorsunuz büyük ihtimal. Ama biri bakiye diğeri indirim koduysa oluyor olabilir denemedim.

Citivox

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
31
İsim
Salih N.
Allah belasını versin... Tam pcden sipariş verdikten 10dk sonra bunu gördüm.

Aynı durumdayız ben de siparişleri verdim bi döndüm anasayfaya kampanya duruyor hass dedim bu işe :')

Sir Cem T-oker

80+ Gold
Yani çoğu platformda olduğu gibi aynı anda 2 tane indirim kodu kullanamıyorsunuz büyük ihtimal. Ama biri bakiye diğeri indirim koduysa oluyor olabilir denemedim.
bir sorum daha var. 200 lira üstü alışveriş yapınca direkt geliyor değil mi 50tl bakiye ?

bir sorum daha var. 200 lira üstü alışveriş yapınca direkt geliyor değil mi 50tl bakiye ?
kod falan girmeme gerek yok değil mi ?

Citivox

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
31
İsim
Salih N.

kod falan girmeme gerek yok değil mi ?
1-2 saat içinde hesaba tanımlanıyor diye biliyorum. Hesaba bakiye veya indirim kuponu olarak tanımlanıyor herhalde.

(Düzenlendim)

ramcoloji

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
256
İsim
RAMAZAN PANCAREKEN
pc'den 193 liralık alışveriş yaptıktan sonra gördüm ben de :/

Sir Cem T-oker

80+ Gold
1-2 saat içinde hesaba tanımlanıyor diye biliyorum bu arada 250TL ve üzeri alışverişlere geliyor haberiniz olsun. Sitede yazan öyle.

hocam 200tlymiş ya kafalar yandı karıştı kampanyalar asdkaskdk
isterse 300 olsun sorun yok :)

pc'den 193 liralık alışveriş yaptıktan sonra gördüm ben de :/
senin 7 lirayla kaçıyomuş zaten :(

Top Bottom