konusu vardı bunun bakıp dönücem sana.bilmiyorum bende instada gördüm
ah be abi.keşke alışveriş yapmadan önce görseydim
konusu vardı bunun bakıp dönücem sana.
Mesaj otomatik birleştirildi:
ah be abi.
75/25 kodunu alsam. benim 1 adet daha hediye kodum var 50 liralık. onu da kullanabilir miyim ?Hocam uygulamaya Algida ile Kazan uygulaması var oraya kayıt olmanız gerekiyor. Ye kazan vs. puan veriyor onla kodu alıyorsunuz. Ayrıca uygulamada mevcut olarak tıkla kazan tarzı dondurma dağıtılıyor magnum vs çıkıyor kullanın derim. http://www.algidailekazan.com/hediye-paylas/AFR311NXYG
paylaştığım linkten katılan ilk kişi algida winner bar kazanıyor bu arada Ayrıca davet kodumu paylaşayım 30 puan geliyor size direk indirimi alabilirsiniz. W9C4MYFRUX
eğer geçerliyse 300 liraya geliyor G30575/25 kodunu alsam. benim 1 adet daha hediye kodum var 50 liralık. onu da kullanabilir miyim ?
Yani çoğu platformda olduğu gibi aynı anda 2 tane indirim kodu kullanamıyorsunuz büyük ihtimal. Ama biri bakiye diğeri indirim koduysa oluyor olabilir denemedim.75/25 kodunu alsam. benim 1 adet daha hediye kodum var 50 liralık. onu da kullanabilir miyim ?
yok ikisi de indirim koduYani çoğu platformda olduğu gibi aynı anda 2 tane indirim kodu kullanamıyorsunuz büyük ihtimal. Ama biri bakiye diğeri indirim koduysa oluyor olabilir denemedim.
bir sorum daha var. 200 lira üstü alışveriş yapınca direkt geliyor değil mi 50tl bakiye ?Yani çoğu platformda olduğu gibi aynı anda 2 tane indirim kodu kullanamıyorsunuz büyük ihtimal. Ama biri bakiye diğeri indirim koduysa oluyor olabilir denemedim.
kod falan girmeme gerek yok değil mi ?bir sorum daha var. 200 lira üstü alışveriş yapınca direkt geliyor değil mi 50tl bakiye ?
1-2 saat içinde hesaba tanımlanıyor diye biliyorum. Hesaba bakiye veya indirim kuponu olarak tanımlanıyor herhalde.bir sorum daha var. 200 lira üstü alışveriş yapınca direkt geliyor değil mi 50tl bakiye ?
kod falan girmeme gerek yok değil mi ?
isterse 300 olsun sorun yok1-2 saat içinde hesaba tanımlanıyor diye biliyorum bu arada 250TL ve üzeri alışverişlere geliyor haberiniz olsun. Sitede yazan öyle.
hocam 200tlymiş ya kafalar yandı karıştı kampanyalar asdkaskdk
senin 7 lirayla kaçıyomuş zatenpc'den 193 liralık alışveriş yaptıktan sonra gördüm ben de :/