❌İndirim Bitti! 200TL Harcamaya 50TL Hediye Çeki! Amazon Prime Mobil Uygulamada Geçerli!

Tek seferde 200mü yoksa indirim günleri boyunca 200ü geçerse mi?

Bir hesabımda pazartesi saat 6 gibi onun bakiyesi bugün 11 gibi yattı sanırım
Diğer hesapta pazartesi saat 8 gibi o da az önce yattı
bundan çıkarabileceğimiz sonuç 2 gün sonra gün içinde yatıyor :D İyi bakayım diğeri de yatmış.

bana da geldi şimdi. bu parayı alt limitsiz kullanabiliyo muyuz? bir de algidadan aldığımız indirimle birleşiyor mu

Amazon kampanyayı düzenlemiş, 48 saat içinde değil 48 saat sonunda tanımlanacakmış. Detayları konunun başına ekledim.

Arkadaşlar hediye çekini aldım. Hediye çeki ürün size ulaşmadan önce gelebiliyor. Hatta siparişim daha kargoda görünüyor ama 50 TL elime ulaştı. Şimdi şöyle bir durum var. Ben 200 TL üzerini geçtiğim alışverişi iptal edersem 50 TL yi geri alacaklarını sanmıyorum. Siz ne düşünüyorsunuz? Hemen gelmeyecek bir ürünü alıp daha sonra iptal edip 50 TL yi bedavaya getirme şansı olur mu? Biraz sömürü gibi ama ihtimali var. Sonraki alışverişe geçerli 50 TL niz olmuş olacak ve bu ücret tüm satıcılarda geçerli. Ayrıca alt sınırıda bildiğim kadarıyla yok.

48 Saat gibi bir sürede gerçekleşiyor arkadaşlar 48 saatin sonunda yüklendi bana :D

Geri