❌İndirim Bitti! 200TL Harcamaya 50TL Hediye Çeki! Amazon Prime Mobil Uygulamada Geçerli!

Hocam uygulamaya Algida ile Kazan uygulaması var oraya kayıt olmanız gerekiyor. Ye kazan vs. puan veriyor onla kodu alıyorsunuz. Ayrıca uygulamada mevcut olarak tıkla kazan tarzı dondurma dağıtılıyor magnum vs çıkıyor kullanın derim. http://www.algidailekazan.com/hediye-paylas/AFR311NXYG
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

paylaştığım linkten katılan ilk kişi algida winner bar kazanıyor bu arada :D Ayrıca davet kodumu paylaşayım 30 puan geliyor size direk indirimi alabilirsiniz. W9C4MYFRUX
indirim kodunuza üye oldum .d

Belirtilene göre 48 saat içerisinde kendiliğinden tanımlanacakmış. Sizin bir şey yapmanıza gerek yok.
  • Alışverişinizi takiben 48 saat içinde hesabınıza hediye bakiye tamamlanacaktır. Bunun gerçekleşmesi için müşterilerin herhangi bir aksiyon almasına gerek yoktur. Bu promosyon, Amazon mobil uygulaması üzerinden yapılan ve Prime üyesi müşterilerin alışverişlerini kapsamaktadır.
Tamam işte hocam geldiğini nereden bilicem

4 saat once WEB den 500 tl hediye ceki aldım 75 tl geldi.
Mobilden 210 tl alısveriş yaptım indirimlerle birlikte 204 tl tutar

Şimdi bizim bu 200 tl alısveriş 50 tl si ne zaman gelecek

hesabına tanımlanan varsa mail olarak mı geldi acaba? yoksa sipariş verme kısmında mı gözüktü

G333 alayım diyorum, var mı başka kampanya birleştirebileceğim. 25 TL algida dan geliyor.

G333 alayım diyorum, var mı başka kampanya birleştirebileceğim. 25 TL algida dan geliyor.
hocam PRIME 30 var bi de.

algida kodunu girdim kabul etti ama -25 yapmadı. fiyat aynı kaldı.

he bi de mobilden alırsan 50tl indirim yapıyor.

bu 50₺ olayı hala gerçler mi? ve aldıktan sonran verceğini nerden bileceğiz?

Geri