Fazl kodu olan paylaşmak isteyen varsa özelden atabilir mi teşekkürlerAğa be bitmiş mi
bende sağ köşede kodlar tükenmiştir diyor?Alıntıyı görüntüle
️AmazonTR 6 Ay Prime Üyelik Hediye - Samsung Hediye ediyor.
Prime Hediye: https://shop.samsung.com/tr/amazon-...-gc-mena_mx_l_amazonlaunch_na_group6_w13_c_en
Nasıl Yapılır
️lk önce vermiş olduğum linke tıklayın.
️Ekran açıldığında size görselde ki gibi promosyon kodu vermesi gerekiyor.
️Kodu kopyaladıktan sonra , Hediyeni kullan kısmına basın ,amazontr hesabınıza giriş yapıp kodu aktif edin.
Daha detaylı anlatımı vermiş olduğumuz linke tıklayınca aşağı kaydırın oradan inceleyebilirsiniz.
Teşekkürler dostum yaptım ve geldi.Samsung telefonu kullanıyorsanız samsung members'a girin telefonunuzdan oradan prime kampanyasını bulup girin kodu al gibi bir şey vardı oraya basın. Birkaç sefer yapmanız gerekebilir çünkü bende de ilk seferde kodu göndermedi. Ama bunun için samsunglu olmanız lazım. Normalde kampanya bitti ama hala belli ki bizler için bu kampanyadan yararlanabiliyoruz. Umarım bu kod alamayanlar için bir şans olur
Yardımcı olabildiysem ne mutlu bana. Ben de kampanyayı dün geç fark edip kaçıranlardan biriydim ama bugün şansıma denk geldi, benim gibi yararlanmayan kim varsa bunu paylaşıp faydalansın istedim. Çok kişi faydalanamadı çünküTeşekkürler dostum yaptım ve geldi.