Macbook Air M2 13.3 Inç 16/256 29499,00 TL

Kullanım alanları farklı hocam. Bu cihaz gündelik işlerinizi rahatlıkla yapabileceğiniz, bunu yaparken de iyi bir ekran - hoparlör - pil süresi ve taşınabilirlik sunuyor. Muadili pili "iyi" denen windows cihazlar aşağı yukarı bu cihazın yarısı kadar pil ömrü verebiliyor.
Ekrana katılmıyorum artık, yıl olmuş kaç. 13 - 14 inc PC'lerde artık Oled olmayan ekran olmaması lazım. PRO modellerinde mini led var. Hoparlörde eh işte, cihaz üstü gerekli değil pek. Pil ve taşınabilirliye gelirse tablet alınır o zaman ki M2 iPad pro ondan ötürü almıştım mesela. 15'inc den küçük olan tablettir benim için, tercih meselesi.

Ekrana katılmıyorum artık, yıl olmuş kaç. 13 - 14 inc PC'lerde artık Oled olmayan ekran olmaması lazım. PRO modellerinde mini led var. Hoparlörde eh işte, cihaz üstü gerekli değil pek. Pil ve taşınabilirliye gelirse tablet alınır o zaman ki M2 iPad pro ondan ötürü almıştım mesela. 15'inc den küçük olan tablettir benim için, tercih meselesi.
Bence de tercih meselesi. Kendim hali hazırda tab s10 plus tablet kullanıyorum ama notebook rahatlığını maalesef alamıyorum. Ayrıca çoğu windows modelde bu cihazdaki pil, ekran ve ses deneyimi yok. Geçen hafta matebook 14 oled aldım. Ekranı oled dokunmatik, hoparlörü ortalama veya bir tık üstüdür ama pil süresi benim senaryomda maksimum 5 6 saat veriyor.

Macbooklar ve ipadler rakip firmaların kat be kat üzerinde fiyat performans sunuyorlar, macbooklar özellikle oyun harici her iş için f/p. Bazı mühendislik mimarlık uygulamaları çalışmıyordu diye hatırlıyorum eğer orada değişiklik olduysa mükemmel cihaz oldu demektir. Tek eksiği arkadaşın da dediği gibi oled olmaması, ekran küçüklüğü ise kişiden kişiye değişir, ben 14" üstü kullanamıyorum laptopta. 2 thunderbolt olması da güzel, bir 4k monitör + thunderbolt dock ile kullanılabilir. Macbook prolar astronomik rakamlara satılırken airler dolar bazında çok uygun hala. Ben baktım bana 5 binlik kupon gelseydi 2 bin de visadan gelecekti, 9 taksite alacaktım şansım yokmuş. Taksit bitene kadar zaten o para çöp olacak, hele bu ay yaşanacak siyasi olaylar zaten memleketin canına okuyacak. O yüzden ihtiyaçlarınızı ertelemeyin, erteleyecekseniz de paranızı güzel yerlerde değerlendirin paranız pul olmasın.

Geri