🔥İndirim CLAW'S SPECTRUM K1 MEMBRAN KLAVYE/ AMAZON 699 TL

alınır mı 528tl ye geliyor bendeki indirimlerle yoksa beklemeli miyim?
Alınır bence. 1 Aralığa kadar fiyat düşerse farkını da vereceklerini söylüyor Amazon. Bu fiyata böyle hoş klavye kaçmaz bence. Hatta kullandığınız bankalar, telefon hattınız neyse onun uygulamaları illaki cashback veren bir kampanya da bulunursa al geç hocam

Parola para 800e 400de iade veriyor anında amazon yeni hesap acana da 150tl indirm anında +20tl daha klavye 130tl ye geliyor bu şekilde aldım 1 tane sizde alın 😅
1762365262864.webp

Bazı Prime üyelerine özel sepette 150 TL + 20,98 TL indirim var. Bu şekilde 528 TL'ye geliyor. Akbank'a ait olan Juzdan uygulaması üzerinden eğer gözüküyorsa ''İlk Alışverişe Hediye'' adlı kampanya ile alt limitsiz 100 TL geri iade veriyor. Ben bu şekilde klavyeyi 428 TL'ye sipariş verdim. Örnek amaçlı bu güzel klavyeyi göstermek istedim. İndirimsiz fiyatı da gayet güzel.

Not: Juzdan içerisindeki ''İlk Alışveriş Hediye'' adlı kampanya tüm müşterilere gözükmeyebilir. Eğer sizde de gözüküyorsa Akbank kartınızla alışveriş yapmadan kampanyaya katılmanız gerekli. Akbank Kredi kartı veya hesap kartı da kampanyadan yararlanmak için yeterli.

normalde fiyatı ne ki

almayın. 2 defa aldım iade ettim kronik sorunlu bir cihaz. sakın görünüşüne aldanmayın gerçekten leş beş para etmez.

almayın. 2 defa aldım iade ettim kronik sorunlu bir cihaz. sakın görünüşüne aldanmayın gerçekten leş beş para etmez.
tam ödeme yap diyecektim sen nereden çıktın ya dshbfhdsfsdh
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

sorunu ne ?

tam ödeme yap diyecektim sen nereden çıktın ya dshbfhdsfsdh
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

sorunu ne ?
üstteki rgb alana saat ayarlasan sayaca dönüyor. sayaca ayarlarsan saate dönüyor kafasına göre takılıp kapanıyor. ve üstteki RGB rengarenk alan varya o alan kendi kendine kapanıyor hiç bir şekilde ne ypaarsan yap kapanmama şansı yok ışıkları bir anda sönüyor. tuşları hiç sağlam değil bildiğin plastik eğiliyor bükülüyor gövdesi tamamen çöp yaklaşma bile.

üstteki rgb alana saat ayarlasan sayaca dönüyor. sayaca ayarlarsan saate dönüyor kafasına göre takılıp kapanıyor. ve üstteki RGB rengarenk alan varya o alan kendi kendine kapanıyor hiç bir şekilde ne ypaarsan yap kapanmama şansı yok ışıkları bir anda sönüyor. tuşları hiç sağlam değil bildiğin plastik eğiliyor bükülüyor gövdesi tamamen çöp yaklaşma bile.
Hocam siz hangi platformdan aldınız? Sıkıntı çıkarsa Amazon zaten sıkıntı yapan firma değil iade edersin yada sağlamını gönderirler.

Geri