Arama sonuçları: *

1. all.is.well

❌İndirim Bitti! Google Gemini Pro ve VEO 3 15 AYLIK 50TL (ÖĞRENCİ OLMASAN BİLE)🔥🔥

Rehberi yapan arkadaşın eline sağlık. Yaklaşık 5 dakika önce sorunsuz şekilde aldım. Sürecin en kritik adımı vpn açıkken google hesabı oluşturmak. Teşekkürler.
  2. all.is.well

❌İndirim Bitti! Eğriçayır Ham Çiçek Balı Ta10 850g 2 adet alımda mağaza kuponuyla 482₺

dostum nasıl alındığını ve kupona nasıl ulaşacağımızı da paylaşırsan sevinirim. ben de bahsettiğin fiyata göremedim maalesef.
  3. all.is.well

❌İndirim Bitti! Keenetic Hopper DSL AX1800 - 3203 TL

Hocam selamlar. Bu keenetic in wifi 7 routerleri ne zaman Türkiye topraklarına girer bir bilginiz var mı? sanırım Titan modelinin wifi 7 olanını tanıtmışlar İtalya fuarında. Bize ulaşması kaç ay sürer ve sizin tahmininiz özellik ve fiyatı ne olur bir fikir almak istedim. Yakında bir wifi 7...
  4. all.is.well

Comnet referans kodu

CMT472UCS bu da benim kodum kullanabilirsiniz.
  5. all.is.well

Comnet davet kodu atabilir misiniz?

6. all.is.well

COMNET DAVET KODUU Varmı?

7. all.is.well

Comnet Hakkında Görüşlerim

3 yıldır aktif olarak Comnet kullanmaktayım. Memnunum. Şu anda piyasadaki en ucuz fiyat veren servis sağlayıcılardan. Hatta araştırdığım kadarıyla en ucuzu. Taahhüt yok ama 1 yıllık peşin ödediğinizde 100 Mb paketinin aylığı 240 liraya denk geliyor. Kullandığım süre boyunca kopma, hız düşüşü...
  8. all.is.well

🔥İndirim 🔥Acer Aspire 3 Intel i3-N305, 8GB DDR5 RAM, 256GB SSD Laptop 8.599TL🔥

Yine abartmayı seven bir arkadaş daha. Ne kadar süre kullanmış makineyi merak ettim :D
  9. all.is.well

Kesinlikle çok doğru bir tespit hocam. Kullanmadığım bir makine olsa neyse :)
  10. all.is.well

hocam size muhtemelen sorunlu olan bir modeli gelmiş sanırım. Şuan gönderiyi yazdığım laptoptan bahsediyorsunuz ve ekranı gayet normal eğimli açılarda ise yazılar diğer panellerde de bir nebze okunamıyor ki bu ekranda da öyle bence sanki biraz abartıyormuşsunuz gibime geldi :D
  11. all.is.well

1 seneden fazladır kullanıyorum ben gayet memnunum. Ekranı da çöp değil abartıldığı kadar. Performansından da memnunum. Sadece ramin 8 GB olup arttırılamaması sebebiyle bazen birkaç programı aynı anda açtığımda performansı beklentimi karşılamıyor ama genel olarak memnunum.
  12. all.is.well

Comnet Davet Kodu Paylaşımı

TT altyapısı ile kullanıyorum. Taahhüt yok. Ama isterseniz taahhüt yapıp aylık ödemenizi daha ucuza getirebiliyorsunuz.
  13. all.is.well

Windows 11 LTSC 24H2 Geldi Meydane

@ReadyorNot günlük kullanım veya düşük ramli pc ler için önerir misiniz hocam bu isoyu ve günlük pc lere kurduğumuzda herhangi bir sorun veya eksik özellik ile karşılaşır mıyız günlük kullanıcı anlamında? Teşekkürler şimdiden.
  14. all.is.well

Monster Abra A5 V17.4.3 RTX3060 Laptop 33.000 TL

Güzel bir indirim gibi duruyor düşünenler bir bakabilir. Link: https://www.amazon.com.tr/dp/B0C2Z3T9W5?pf_rd_r=KCR3P225FRC6EEZCZHWW&pf_rd_t=Events&pf_rd_i=blackfriday&pf_rd_p=afb30cb7-97d7-410b-b137-e11e881c1a5f&pf_rd_s=slot-6&ref=dlx_black_gd_dcl_img_24_0da7601f_dt_sl6_5f
  15. all.is.well

Acil Windows 10 iso indirmem için link

Buyur hocam güncel sürüm link : https://www.technopat.net/sosyal/konu/windows-10-tuerkce-indirme-ve-kurulum.228362/
  16. all.is.well

❌İndirim Bitti! 🔥 Trendyol %40+%40 İndirim 🔥

valla bence hala ümit var. elinde parası olan şansını denesin. 1 saat önce sipariş verdiğim huawei band 8 kargoya verilmiş. Yeni hesap açmıştım ordan aldım. Bence şansınızı deneyin :)
  17. all.is.well

Hocam 1 yıl kadar kullandım. Bunun birde blue switch olanı var bendeki attığınız linktekinin aynısı olan red switch di. Her anlamda çok iyiydi kalite hissiyat vs. Ama tek bir sıkıntısı var. yazılımı. sürekli çöküyor ayarladığınız makro, ışık düzeni ayarları vs restarttan sonra gidiyor...
  18. all.is.well

hayır dardanelden ton balığı almıştım. Altı üstü 500 liralık ton balığını 250 ye alacaktım olmadı yemedi :)
  19. all.is.well

benim siparişte iptal oldu arkadaş. Şansımızda yokmuş.
  20. all.is.well

❌İndirim Bitti! Türk Telekom sınırsız sosyal medya + 40 GB internet vergiler dahil 215 TL

ustam bilgilendirme için teşekkürler. Bende sakarya da yaşamaktayım. türk telekom fena çekmiyor diyebilirim uzak köyler haricinde iyi gibi. Bu konuyu iyi ki görmüşüm çünkü 28 gün sonra türkcell taahhütüm bitiyor bende başka tarife bakıyordum. Tekrardan sağolun. Bu arada fikir vermesi açısından...
Geri