❌İndirim Bitti! 🔥 Trendyol %40+%40 İndirim 🔥

Durum
Bu konu kilitlenmiştir.
Hocam 1 yıl kadar kullandım. Bunun birde blue switch olanı var bendeki attığınız linktekinin aynısı olan red switch di. Her anlamda çok iyiydi kalite hissiyat vs. Ama tek bir sıkıntısı var. yazılımı. sürekli çöküyor ayarladığınız makro, ışık düzeni ayarları vs restarttan sonra gidiyor. uygulamaya hesabınızla giriş yapınca bazen atıyor vs. Kısacası bu tarz sorunları var. Onun haricinde gerçekten çok iyi kaliteli ve hızlı. Özellikle ses topunun kullanımı çok rahat ses topu sebebiyle olmıştım birazda açıkçası ve mekanik klavye deneyimim olsun diye. Benim satma sebebim ilk defa mekanik klavye almıştım hayatımda. Odada çok ses çıkardığı için sesinden rahatsız olduğumdan satmıştım. Bana göre değilmiş mekanik klavye.

Eline ürün ulaşan var mı lan en azından alan aldı diyip oh çekelim :D
1699362053137.png

hayır hocam. sistemde açık varsa bunu kapatmak firmanın sorumluluğundadır ayrıca para ödeyerek satın alındığı için ürünler davayı kazanırsınız. 0TL ile sipariş geçilseydi o zaman firmaya zorluk oluşturabilecek şartlar doğardı ve mahkemeyi kaybederdiniz. bu durumda yüzlerce emsal karar nette mevcut. thh veren kazanır
Valla iptal edilmedi siparişlerim ama edilirse de uğraşmam galiba ya kampanya benim için yapılmadı sonuçta. Bize olmayan kampanyayı kullanmamız ne kadar etik orası da kafamda soru işareti zaten. Siz uğraşabilirsiniz tabii en doğal hakkınız.

Valla iptal edilmedi siparişlerim ama edilirse de uğraşmam galiba ya kampanya benim için yapılmadı sonuçta. Bize olmayan kampanyayı kullanmamız ne kadar etik orası da kafamda soru işareti zaten. Siz uğraşabilirsiniz tabii en doğal hakkınız.
yok bende uğraşmayacağım sadece uğraşmak isteyen arkadaşlar haklarını bilsinler istedim.

• Beğen
Reaksiyonlar: B1L0
Hocam 1 yıl kadar kullandım. Bunun birde blue switch olanı var bendeki attığınız linktekinin aynısı olan red switch di. Her anlamda çok iyiydi kalite hissiyat vs. Ama tek bir sıkıntısı var. yazılımı. sürekli çöküyor ayarladığınız makro, ışık düzeni ayarları vs restarttan sonra gidiyor. uygulamaya hesabınızla giriş yapınca bazen atıyor vs. Kısacası bu tarz sorunları var. Onun haricinde gerçekten çok iyi kaliteli ve hızlı. Özellikle ses topunun kullanımı çok rahat ses topu sebebiyle olmıştım birazda açıkçası ve mekanik klavye deneyimim olsun diye. Benim satma sebebim ilk defa mekanik klavye almıştım hayatımda. Odada çok ses çıkardığı için sesinden rahatsız olduğumdan satmıştım. Bana göre değilmiş mekanik klavye
Çok teşekkür ederim yorum için.

Durum
Bu konu kilitlenmiştir.
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,165,711
Üyeler
185,154
Son üye
Draven25