Neler Yeni

❌İndirim Bitti! 🔥 Trendyol %40+%40 İndirim 🔥

Status
Bu konu kilitlenmiştir.
Dahası  
Reaksiyon skoru
12
İsim
Ahmet
Hocam 1 yıl kadar kullandım. Bunun birde blue switch olanı var bendeki attığınız linktekinin aynısı olan red switch di. Her anlamda çok iyiydi kalite hissiyat vs. Ama tek bir sıkıntısı var. yazılımı. sürekli çöküyor ayarladığınız makro, ışık düzeni ayarları vs restarttan sonra gidiyor. uygulamaya hesabınızla giriş yapınca bazen atıyor vs. Kısacası bu tarz sorunları var. Onun haricinde gerçekten çok iyi kaliteli ve hızlı. Özellikle ses topunun kullanımı çok rahat ses topu sebebiyle olmıştım birazda açıkçası ve mekanik klavye deneyimim olsun diye. Benim satma sebebim ilk defa mekanik klavye almıştım hayatımda. Odada çok ses çıkardığı için sesinden rahatsız olduğumdan satmıştım. Bana göre değilmiş mekanik klavye.

GirayHan

80+ Platinum

J.Sparrow

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,449
İsim
Emir Bayram
Eline ürün ulaşan var mı lan en azından alan aldı diyip oh çekelim :D
1699362053137.png

Arthur♛Morgan

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,604
İsim
sefa korkmaz
İlgilendiği Kategoriler
Red Dead Redemption ve Rockstar ile ilgili her şeye ilgim var
Instagram
sfakorkmaz

B1L0

Hayırlı forumlar
Moderatör
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
10,195
İsim
bilo
İlgilendiği Kategoriler
Her şeyden ufak ufak
hayır hocam. sistemde açık varsa bunu kapatmak firmanın sorumluluğundadır ayrıca para ödeyerek satın alındığı için ürünler davayı kazanırsınız. 0TL ile sipariş geçilseydi o zaman firmaya zorluk oluşturabilecek şartlar doğardı ve mahkemeyi kaybederdiniz. bu durumda yüzlerce emsal karar nette mevcut. thh veren kazanır
Valla iptal edilmedi siparişlerim ama edilirse de uğraşmam galiba ya kampanya benim için yapılmadı sonuçta. Bize olmayan kampanyayı kullanmamız ne kadar etik orası da kafamda soru işareti zaten. Siz uğraşabilirsiniz tabii en doğal hakkınız.

Arthur♛Morgan

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,604
İsim
sefa korkmaz
İlgilendiği Kategoriler
Red Dead Redemption ve Rockstar ile ilgili her şeye ilgim var
Instagram
sfakorkmaz

GirayHan

80+ Platinum
Valla iptal edilmedi siparişlerim ama edilirse de uğraşmam galiba ya kampanya benim için yapılmadı sonuçta. Bize olmayan kampanyayı kullanmamız ne kadar etik orası da kafamda soru işareti zaten. Siz uğraşabilirsiniz tabii en doğal hakkınız.
yok bende uğraşmayacağım sadece uğraşmak isteyen arkadaşlar haklarını bilsinler istedim.

• Beğen
Reaksiyonlar: B1L0
Dahası  
Reaksiyon skoru
12
İsim
Burak GÜNEŞ
Hocam 1 yıl kadar kullandım. Bunun birde blue switch olanı var bendeki attığınız linktekinin aynısı olan red switch di. Her anlamda çok iyiydi kalite hissiyat vs. Ama tek bir sıkıntısı var. yazılımı. sürekli çöküyor ayarladığınız makro, ışık düzeni ayarları vs restarttan sonra gidiyor. uygulamaya hesabınızla giriş yapınca bazen atıyor vs. Kısacası bu tarz sorunları var. Onun haricinde gerçekten çok iyi kaliteli ve hızlı. Özellikle ses topunun kullanımı çok rahat ses topu sebebiyle olmıştım birazda açıkçası ve mekanik klavye deneyimim olsun diye. Benim satma sebebim ilk defa mekanik klavye almıştım hayatımda. Odada çok ses çıkardığı için sesinden rahatsız olduğumdan satmıştım. Bana göre değilmiş mekanik klavye
Çok teşekkür ederim yorum için.

Status
Bu konu kilitlenmiştir.
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,031,309
Üyeler
163,464
Son üye
yasin2dev