kanka onlar kötü diye biz olmayalım ne gerekHep bize mi geçireceklerdaaa az da biz geçirek
kanka onlar kötü diye biz olmayalım ne gerekHep bize mi geçireceklerdaaa az da biz geçirek
nays kullanıyorum hemen geldi iadeİptal olunca 2 gün ücret iadesi beklerken gelen pişmanlık hissi![]()
bravo kardesmbu konu ilk geldiğin de desteğe yazdım böyle bir şey duydum doğru mu kafamız ağrır mı diye
Yaani. Ürünlerin teslimat adresi sadece Azerbaycan olmalıydı ki o zaman kimse almazdı. TR teslimatı da eklersen pazara döner ortalık.Bende o bilgi oraya yine bizden gitti diyorum
Aslında bu bir açık değil, sonuçta bu cihazda binlerce dil seçeneği var isteyen istediği dilde kullanabilir.
İngilizce öğrenmek isteyen birisi telefonunu nasıl İngilizce olarak kullanıyorsa, Azerbaycan dilini öğrenmek isteyen biriside kullabilir,yani buna açık demek pek doğru olmaz.
Sonuç ben sistemin normal işleyişini kullanarak sipariş verip ödememi yapıyorum sisteme ilave bir 3. Şahıs müdahalesinde bulunmadım.
yav hocam darlamayın adamları ne değişecek garipsiniz iptal olan siparişi aktif halemi getireceklerUsta ya iptal ediyorlar
La bide desteğe mi yazıyorsunuzUsta ya iptal ediyorlar
yazarsam reklam olmaz mı hocam bari şöyle yazayım isteyen baksın PURL NAKIŞMağazanın ismi ney?
iptal etmeyecekseniz alalım hocamyazarsam reklam olmaz mı hocam bari şöyle yazayım isteyen baksın PURL NAKIŞ
ederiz hocam yalan söylemeyeyim şimdiiptal etmeyecekseniz alalım hocam![]()
Bende Nays la aldım benimde geldi bronays kullanıyorum hemen geldi iade
bravo kardesm
hayır dardanelden ton balığı almıştım. Altı üstü 500 liralık ton balığını 250 ye alacaktım olmadı yemedisatıcı trendyolmuydu