COMMANDERR
80+ Bronze
Teknosa Da Blackshark v2 X Kargoda İade oldu abi nasıl oluyo bu iş
Bende o bilgi oraya yine bizden gitti diyorumhocam trendyol'da bilgi işlemde çalışan tanıdığım var kendisi kiracım olur aradım sordum ek olarak sistematik bir hata olduğunu söyledi ve boşuna almamı iptal edileceğini söyledi ben dayanamadım aldım tabi sonra güm iptaller peş peşe geldi. yanı içerden de bilgim var.
Aslında bu bir açık değil, sonuçta bu cihazda binlerce dil seçeneği var isteyen istediği dilde kullanabilir.2 farkli telefonda siparis gectim birisi iptal digeri kargoda
Mesaj otomatik birleştirildi:
Hocam bu kupon bize kullanima aciksa kullanmamizda bir sorun olacağını dusunmuyorum. Trendyol istese, ugrassa bu acigi kapatabilir. Eger kapatamiyorsa da ya bunlari goze alarak yapmali yada hic yapmamali. Mesela Türkiye icin boyle kampanyalar olmuyor pek![]()
oldumuBenim sipariş zaten hazırlanıyora da geçmedi hala alındıda duruyor iptal olacak anlaşılan
Tek bir kulaklık aldım tek hesaptan başka bir ürün almadım. Yinede iptal olduŞu açıklamaya bakarsak açgözlülük yapıp birden fazla sipariş verenlerinkiler iptal edilmiş olabilir. Tek sipariş verip de iptal edilen var mı? Onlara gelen mailde ne yazıyor?
Alıntıyı görüntüle
helal haram ne alaka kardeşim tehdit dayalı ahlak mı olur amacım algı yapmak felan değil bu konu ilk geldiğin de desteğe yazdım böyle bir şey duydum doğru mu kafamız ağrır mı diye yapan kendi bilir 400 500 tl için hak yiyemem herkesin kendi bakış açısıAsıl soru bu haram mı helal mi
Aslında bu bir açık değil, sonuçta bu cihazda binlerce dil seçeneği var isteyen istediği dilde kullanabilir.2 farkli telefonda siparis gectim birisi iptal digeri kargoda
Mesaj otomatik birleştirildi:
Hocam bu kupon bize kullanima aciksa kullanmamizda bir sorun olacağını dusunmuyorum. Trendyol istese, ugrassa bu acigi kapatabilir. Eger kapatamiyorsa da ya bunlari goze alarak yapmali yada hic yapmamali. Mesela Türkiye icin boyle kampanyalar olmuyor pek![]()
Fixlenmedi iptal oluyor sadece.Fixlenme falan yok sipariş vermeye hala devam ediyorum![]()
Hep bize mi geçireceklerdaaa az da biz geçirekhelal haram ne alaka kardeşim tehdit dayalı ahlak mı olur amacım algı yapmak felan değil bu konu ilk geldiğin de desteğe yazdım böyle bir şey duydum doğru mu kafamız ağrır mı diye yapan kendi bilir 400 500 TL için hak yiyemem herkesin kendi bakış açısı
Mağazanın ismi ney?biz de trendyol üzerinde tekstil ürünleri satıyoruz kimse bizden bir şey almamış![]()
bende direk iptal oluyor yeni siparişler sende öyle değil miFixlenme falan yok sipariş vermeye hala devam ediyorum![]()