Neler Yeni

❌İndirim Bitti! 🔥 Trendyol %40+%40 İndirim 🔥

Status
Bu konu kilitlenmiştir.

FunnFrell

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
234
İsim
Evren AYDIN
hocam trendyol'da bilgi işlemde çalışan tanıdığım var kendisi kiracım olur aradım sordum ek olarak sistematik bir hata olduğunu söyledi ve boşuna almamı iptal edileceğini söyledi ben dayanamadım aldım tabi sonra güm iptaller peş peşe geldi. yanı içerden de bilgim var.
Bende o bilgi oraya yine bizden gitti diyorum
2 farkli telefonda siparis gectim birisi iptal digeri kargoda
Mesaj otomatik birleştirildi:

Hocam bu kupon bize kullanima aciksa kullanmamizda bir sorun olacağını dusunmuyorum. Trendyol istese, ugrassa bu acigi kapatabilir. Eger kapatamiyorsa da ya bunlari goze alarak yapmali yada hic yapmamali. Mesela Türkiye icin boyle kampanyalar olmuyor pek :D
Aslında bu bir açık değil, sonuçta bu cihazda binlerce dil seçeneği var isteyen istediği dilde kullanabilir.

İngilizce öğrenmek isteyen birisi telefonunu nasıl İngilizce olarak kullanıyorsa, Azerbaycan dilini öğrenmek isteyen biriside kullabilir,yani buna açık demek pek doğru olmaz.

Sonuç ben sistemin normal işleyişini kullanarak sipariş verip ödememi yapıyorum sisteme ilave bir 3. Şahıs müdahalesinde bulunmadım.

yahya58

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,214
İsim
Yahya AYAN
Şu açıklamaya bakarsak açgözlülük yapıp birden fazla sipariş verenlerinkiler iptal edilmiş olabilir. Tek sipariş verip de iptal edilen var mı? Onlara gelen mailde ne yazıyor?
Alıntıyı görüntüle
Tek bir kulaklık aldım tek hesaptan başka bir ürün almadım. Yinede iptal oldu

Ekler

• Screenshot_20231107_154419_Gmail.jpg
    Screenshot_20231107_154419_Gmail.jpg
    553.3 KB · Hit: 163

Erdox

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
390
İsim
Erdoğan Aktaş
Asıl soru bu haram mı helal mi
helal haram ne alaka kardeşim tehdit dayalı ahlak mı olur amacım algı yapmak felan değil bu konu ilk geldiğin de desteğe yazdım böyle bir şey duydum doğru mu kafamız ağrır mı diye yapan kendi bilir 400 500 tl için hak yiyemem herkesin kendi bakış açısı

FunnFrell

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
234
İsim
Evren AYDIN
2 farkli telefonda siparis gectim birisi iptal digeri kargoda
Mesaj otomatik birleştirildi:

Hocam bu kupon bize kullanima aciksa kullanmamizda bir sorun olacağını dusunmuyorum. Trendyol istese, ugrassa bu acigi kapatabilir. Eger kapatamiyorsa da ya bunlari goze alarak yapmali yada hic yapmamali. Mesela Türkiye icin boyle kampanyalar olmuyor pek :D
Aslında bu bir açık değil, sonuçta bu cihazda binlerce dil seçeneği var isteyen istediği dilde kullanabilir.

İngilizce öğrenmek isteyen birisi telefonunu nasıl İngilizce olarak kullanıyorsa, Azerbaycan dilini öğrenmek isteyen biriside kullabilir,yani buna açık demek pek doğru olmaz.

Sonuç ben sistemin normal işleyişini kullanarak sipariş verip ödememi yapıyorum sisteme ilave bir 3. Şahıs müdahalesinde bulunmadım.

yahya58

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,214
İsim
Yahya AYAN
İptal olunca 2 gün ücret iadesi beklerken gelen pişmanlık hissi 😐

Touoa

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,249
İsim
Turuncu Keskin

yahya58

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,214
İsim
Yahya AYAN
helal haram ne alaka kardeşim tehdit dayalı ahlak mı olur amacım algı yapmak felan değil bu konu ilk geldiğin de desteğe yazdım böyle bir şey duydum doğru mu kafamız ağrır mı diye yapan kendi bilir 400 500 TL için hak yiyemem herkesin kendi bakış açısı
Hep bize mi geçireceklerdaaa az da biz geçirek

ChristianSerratos

80+ Silver
4x 5lt zeytinyağı,10 adet çay, 1lt zeytinyağı 2 adet, esun flamet 1kg , yola çıkmış beyler

ChristianSerratos

80+ Silver
Status
Bu konu kilitlenmiştir.
Top Bottom