-xXXx-
80+ Bronze
- Reaksiyon skoru
- 868
Hocam ben kredi talep ettim ama komple yok oldu bence boşa uğraşHesap yeni miydi?
2000tlde bile çıkmıyor.
Hocam ben kredi talep ettim ama komple yok oldu bence boşa uğraşHesap yeni miydi?
2000tlde bile çıkmıyor.
Kod oluyor yeni hesapla alakası yok hocam. Adresi tr girdiginiz an olmuyor. Kod azerbaycan içi siparislerdr gecerlidir diye. FixlemislerNOYABR20 Kodu olmadı ama napıcaz yeni hesap mı açalım.
Alıntıyı görüntüle
Ödəmə addımında uyarı veriyorKod oluyor yeni hesapla alakası yok hocam. Adresi tr girdiginiz an olmuyor. Kod azerbaycan içi siparislerdr gecerlidir diye. Fixlemisler
aynısı bendede var çözümü ne acabaNOYABR20 Kodu olmadı ama napıcaz yeni hesap mı açalım.
Alıntıyı görüntüle
Fix yedi hocam sanırım.Beyler kredi adımını geçebilen varsa özelden yeşillendirebilir mi
Seçenek çıkmıyor, çıksa bankayı vs. seçicez ama sadece kart ile ödeme var.Arkadaşlar alışveriş kredisi çözümü bu.
Anlaşmalı bankalarla 1 kere alışveriş yapmış olmanız gerekiyormuş.Seçenek çıkmıyor, çıksa bankayı vs. seçicez ama sadece kart ile ödeme var.
Satın alımın gerçekleştiği hesaptan mı?Anlaşmalı bankalarla 1 kere alışveriş yapmış olmanız gerekiyormuş.
Gerçekleşeceği daha doğrusuSatın alımın gerçekleştiği hesaptan mı?
Evet hocam, paylaştığım ekran görüntüsünde detaylar mevcut. Sepet tutarı da en az 500 TL olmalıymış.Satın alımın gerçekleştiği hesaptan mı?
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
Gerçekleşeceği daha doğrusu