❌İndirim Bitti! 🔥 Trendyol %40+%40 İndirim 🔥

Durum
Bu konu kilitlenmiştir.
2 farkli telefonda siparis gectim birisi iptal digeri kargoda
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Asıl soru bu haram mı helal mi
Hocam bu kupon bize kullanima aciksa kullanmamizda bir sorun olacağını dusunmuyorum. Trendyol istese, ugrassa bu acigi kapatabilir. Eger kapatamiyorsa da ya bunlari goze alarak yapmali yada hic yapmamali. Mesela Türkiye icin boyle kampanyalar olmuyor pek :D

neyse ben yavaştan kaçim bazı embesiller bu konunun linkini de trendyola spamlamıştır. Benim mesajlar kaybolsun(!). Kalan yarışmacı arkadaşlara başarılar dilerim. Konuyu açan arkadaşa da çok teşekkürlerimi sunuyorum. Umarım kargo sağsağlim gelir. :D

Hayır Trendyol benim siparişi iptal etti diye gittim bir tık fazla ödeyerek Pazarama'dan aldım aynı ürünü. Durduk yere rakiplerine satış yaptırdılar.

2 farkli telefonda siparis gectim birisi iptal digeri kargoda
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Hocam bu kupon bize kullanima aciksa kullanmamizda bir sorun olacağını dusunmuyorum. Trendyol istese, ugrassa bu acigi kapatabilir. Eger kapatamiyorsa da ya bunlari goze alarak yapmali yada hic yapmamali. Mesela Türkiye icin boyle kampanyalar olmuyor pek :D
bize gelmez böyle kampanyalar

Şu açıklamaya bakarsak açgözlülük yapıp birden fazla sipariş verenlerinkiler iptal edilmiş olabilir. Tek sipariş verip de iptal edilen var mı? Onlara gelen mailde ne yazıyor?
1699360841274.png

Durum
Bu konu kilitlenmiştir.
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,165,615
Üyeler
185,136
Son üye
Enes Civil