dostum sen internet alemini bu forumdan ibaret mi sanıyorsun google'u kullan biraz. bu konu ilk burda patlak vermediBende o bilgi oraya yine bizden gitti diyorum
iptal edildi dostum.kargoya verildimi
normal trendyol expres harici kargoya verilip iptal olan olursa dert yanabiliriz şimdilik normaldostum sen internet alemini bu forumdan ibaret mi sanıyorsun google'u kullan biraz. bu konu ilk burda patlak vermedi
Mesaj otomatik birleştirildi:
iptal edildi dostum.
hocam bunu engelleyemezsin herkes alışveriş yapmayı bilmiyor maalesef. ben bu konuyu burada konusu açılmadan gördüm ve bilerek konuyu açmadım böyle bişey olacağını biliyordum ve gördüğüm anda bekledim sonuna kadar bakalım patlıcak mı millet diye bugün ise 2 saat önce bende alışveriş yaptım. konu açıldığı an LOW IQ 'lar desteğe yazar bu gibi durumlarda normal.Sırf burdaki kimse ucuza bir şey almasın diye dün gece canlı desteği arayıp yarım saat uğraşarak gösterip iptal etmeleri için zorla ikna ederek şikayet ettip hepinizi. (hala anaokulunda gibi davranan beyni o zamandan beri hiç gelişmemiş olan ''Bazı gereksiz tiplerin'' Temsili ironisidir. )
Çok kötü sövecektim ucuz yırttınSırf burdaki kimse ucuza bir şey almasın diye dün gece canlı desteği arayıp yarım saat uğraşarak gösterip iptal etmeleri için zorla ikna ederek şikayet ettim hepinizi haha. (hala anaokulunda gibi davranan beyni o zamandan beri hiç gelişmemiş olan''Bazı gereksiz tiplerin''Temsili ironisidir.)
kargo trendyol expressti bende de kargoya verilmiş gözüktü ve iptal geldi. anlatmak istediğim bu. ama umarım burdan bazı arkadaşlara gider.normal trendyol expres harici kargoya verilip iptal olan olursa dert yanabiliriz şimdilik normal