Neler Yeni

❌İndirim Bitti! 🔥 Trendyol %40+%40 İndirim 🔥

Status
Bu konu kilitlenmiştir.

exxus26

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
551
İsim
Melih S
Benim sipariş zaten hazırlanıyora da geçmedi hala alındıda duruyor iptal olacak anlaşılan

GirayHan

80+ Platinum

Isofyan

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,045
İsim
Yunus
İlgilendiği Kategoriler
Teknoloji, yazılım, bilgisayar ve telefon
Fixlendi mi?

ChristianSerratos

80+ Silver
dostum sen internet alemini bu forumdan ibaret mi sanıyorsun google'u kullan biraz. bu konu ilk burda patlak vermedi
Mesaj otomatik birleştirildi:

iptal edildi dostum.
normal trendyol expres harici kargoya verilip iptal olan olursa dert yanabiliriz şimdilik normal

SemihÖzdoğdu

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
699
İsim
Semih
Bugün verdiğim sipariş hazırlanıyor gözüküyordu, kargoya verildi şimdi😁. Farklı hesaplardan şansınızı deneyin dostlar.

Ekler

• IMG_20231107_152010.jpg
    IMG_20231107_152010.jpg
    210.7 KB · Hit: 193
Dahası  
Reaksiyon skoru
65
İsim
Cemal
Sırf burdaki kimse ucuza bir şey almasın diye dün gece canlı desteği arayıp yarım saat uğraşıp iptal etmeleri için zorla ikna ederek şikayet ettim hepinizi ha ha ha. ( Hala anaokulunda gibi davranan beyni o zamandan beri hiç gelişmemiş olan ''Bazı gereksiz tiplerin'' Temsili ironisidir.)

GirayHan

80+ Platinum
Sırf burdaki kimse ucuza bir şey almasın diye dün gece canlı desteği arayıp yarım saat uğraşarak gösterip iptal etmeleri için zorla ikna ederek şikayet ettip hepinizi. (hala anaokulunda gibi davranan beyni o zamandan beri hiç gelişmemiş olan ''Bazı gereksiz tiplerin'' Temsili ironisidir. )
hocam bunu engelleyemezsin herkes alışveriş yapmayı bilmiyor maalesef. ben bu konuyu burada konusu açılmadan gördüm ve bilerek konuyu açmadım böyle bişey olacağını biliyordum ve gördüğüm anda bekledim sonuna kadar bakalım patlıcak mı millet diye bugün ise 2 saat önce bende alışveriş yaptım. konu açıldığı an LOW IQ 'lar desteğe yazar bu gibi durumlarda normal.

Arthur♛Morgan

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,606
İsim
sefa korkmaz
İlgilendiği Kategoriler
Red Dead Redemption ve Rockstar ile ilgili her şeye ilgim var
Instagram
sfakorkmaz
Trendyol ayıktı durumu kargoya verilmemiş ürünleri bir bir iptal ediyorlar. Hatta satıcıda bu durum indirim kodunu kötüye kullanma diye görünüyor. Sipariş verecekseniz bunu bilerek verin arkadaşlar

Sırf burdaki kimse ucuza bir şey almasın diye dün gece canlı desteği arayıp yarım saat uğraşarak gösterip iptal etmeleri için zorla ikna ederek şikayet ettim hepinizi haha. (hala anaokulunda gibi davranan beyni o zamandan beri hiç gelişmemiş olan''Bazı gereksiz tiplerin''Temsili ironisidir.)
Çok kötü sövecektim ucuz yırttın :D

GirayHan

80+ Platinum
birde kupon baremi firmaya zarar ettiriyorsa her firma iptal eder. trendyol firmalara bu kuponun ücretini ödemeyeceği ile ilgili mail atarsa ki atmış. hepsi patlar.

normal trendyol expres harici kargoya verilip iptal olan olursa dert yanabiliriz şimdilik normal
kargo trendyol expressti bende de kargoya verilmiş gözüktü ve iptal geldi. anlatmak istediğim bu. ama umarım burdan bazı arkadaşlara gider.

ufubo

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
151
İsim
Ufuk Bircan Özkan
YENİ YÖNTEM!
  • Telefonunuzun dilini Zimbabvece olarak ayarlıyorsunuz
  • Ekleyeceklerinizi sepete atıyorsunuz
  • BEKLEGELİR50 kodunu giriyorsunuz
  • Sonra dili Türkçeye çevirip sepetinizi onaylıyorsunuz