Siz yazmasaniz belkide değillerdi hocam.canlı desteğe yazdım kargoya giriş yapılanlar da geri çekilecek iptal edilecek dediler. sorunun en başından beri farkında olduklarını söylediler. sistemi düzeltmek için uğraşıyolarmış
yani mh yazanlara kızmayın adamlar farkında
kargoya verildimi
afferin kardeşArkadaşlar canlı desteği darladım 15 dakika falan kargoya verilenler dahil hepsi iptal edilecekmiş g.o
hocam trendyol'da bilgi işlemde çalışan tanıdığım var kendisi kiracım olur aradım sordum ek olarak sistematik bir hata olduğunu söyledi ve boşuna almamı iptal edileceğini söyledi ben dayanamadım aldım tabi sonra güm iptaller peş peşe geldi. yanı içerden de bilgim var.Siz yazmasaniz belkide değillerdi hocam.
Adam sana farkında değildik demez zaten
Uyanıklik yapamıyorlar ya sessizce al geç yani ne tantana yapıyorsun demi şansına gelirse gelir de geç ama yok illa bı su koyacaklartürk işte kanka suçlu suçsuz hesap sorar sadece sabırsız
Bende o bilgi oraya yine bizden gitti diyorumhocam trendyol'da bilgi işlemde çalışan tanıdığım var kendisi kiracım olur aradım sordum ek olarak sistematik bir hata olduğunu söyledi ve boşuna almamı iptal edileceğini söyledi ben dayanamadım aldım tabi sonra güm iptaller peş peşe geldi. yanı içerden de bilgim var.
Canlı desteğe yazıp şikayet etmedik zaten mevzuya uyanmışlardı tüm siparişler aynı anda iptal edilince yazdım biraz darlayıp indirim kodu istedim boş muhabbet açmaBu canlı desteğe yazanlarda gerçekten akıl, mantık aramamak lazım hangi akıla hizmet yazıyorsunuz. Anlasınlar diye mi?