❌İndirim Bitti! 🔥 Trendyol %40+%40 İndirim 🔥

Durum
Bu konu kilitlenmiştir.
Bu canlı desteğe yazanlarda gerçekten akıl, mantık aramamak lazım hangi akıla hizmet yazıyorsunuz. Anlasınlar diye mi?

canlı desteğe yazdım kargoya giriş yapılanlar da geri çekilecek iptal edilecek dediler. sorunun en başından beri farkında olduklarını söylediler. sistemi düzeltmek için uğraşıyolarmış

yani mh yazanlara kızmayın adamlar farkında :D
Siz yazmasaniz belkide değillerdi hocam.
Adam sana farkında değildik demez zaten

Lan birini kargoya verdirdim ama diğerini iptal ettiler ya

Siz yazmasaniz belkide değillerdi hocam.
Adam sana farkında değildik demez zaten
hocam trendyol'da bilgi işlemde çalışan tanıdığım var kendisi kiracım olur aradım sordum ek olarak sistematik bir hata olduğunu söyledi ve boşuna almamı iptal edileceğini söyledi ben dayanamadım aldım tabi sonra güm iptaller peş peşe geldi. yanı içerden de bilgim var.

koskoca firmanın yüzbinlerce ürünü bu şekilde göndereceğini mi sanıyorsun ? şansımızı denedik işte.

beyler ben satıcı trendyol olmadan siparişler verdim iptal olur mu

birde internette teknopatta da açılmış bu konu.

hocam trendyol'da bilgi işlemde çalışan tanıdığım var kendisi kiracım olur aradım sordum ek olarak sistematik bir hata olduğunu söyledi ve boşuna almamı iptal edileceğini söyledi ben dayanamadım aldım tabi sonra güm iptaller peş peşe geldi. yanı içerden de bilgim var.
Bende o bilgi oraya yine bizden gitti diyorum

Bu canlı desteğe yazanlarda gerçekten akıl, mantık aramamak lazım hangi akıla hizmet yazıyorsunuz. Anlasınlar diye mi?
Canlı desteğe yazıp şikayet etmedik zaten mevzuya uyanmışlardı tüm siparişler aynı anda iptal edilince yazdım biraz darlayıp indirim kodu istedim boş muhabbet açma

Durum
Bu konu kilitlenmiştir.
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,165,714
Üyeler
185,155
Son üye
matlub23
Geri