ChristianSerratos
80+ Silver
trendyol kendi kargosuysa iptal edebilir sonuç alamazKargoya verildi aşamasında iptal edilməməsi lazımdi bi görüş istersen
trendyol kendi kargosuysa iptal edebilir sonuç alamazKargoya verildi aşamasında iptal edilməməsi lazımdi bi görüş istersen
O canlı desteğe soran her arkadaşın malum yerlerini sarmak lazımBunlar kargoda geri çağırma yapmaz değil mi? Bak şüpheye düştüm.Simdi bunu yazdım ya direk gidin canlı desteğe soranlar cikar.
Kargoya verildi demek suan kargoda demek degil zaten, aksam toplu kurye ile alinir siparisler, o zamana kadar iptal edilirBunlar kargoda geri çağırma yapmaz değil mi? Bak şüpheye düştüm.Simdi bunu yazdım ya direk gidin canlı desteğe soranlar cikar.
Onu pek sanmıyorum ama oyle birsey olursa da yapacak birsey yok zaten şansımı denedim olursa olur olmaz ise sorun değiltrendyol kendi kargosuysa iptal edebilir sonuç alamaz
YapacaklarBunlar kargoda geri çağırma yapmaz değil mi? Bak şüpheye düştüm.Simdi bunu yazdım ya direk gidin canlı desteğe soranlar cikar.
onla uğraşmazlar daha önce yapmadılar niye şimdi yapsınlar yaparlarsa trendyol exprese yaparlarYapacaklar