AmaçArkadaşlar canlı desteği darladım 15 dakika falan kargoya verilenler dahil hepsi iptal edilecekmiş g.o
Bilader canlı desteğe yazma amacınız nedir. Sistemsel acık var siz uyandırıyorsunuz insanlarıArkadaşlar canlı desteği darladım 15 dakika falan kargoya verilenler dahil hepsi iptal edilecekmiş g.o
Keyfin yerine gelip tatmin oldun mu merak ettimArkadaşlar canlı desteği darladım 15 dakika falan kargoya verilenler dahil hepsi iptal edilecekmiş g.o
türk işte kanka suçlu suçsuz hesap sorar sadece sabırsızBöyle şeyleri canlı desteğe sormak nedir ya akıl var mantık var adamları uyandırıyorsunuz.
Alacağını al geç bu kadar zor olmamalı.Nerde çokluk orda birşeyler hep ters gider zaten şaşırmamak lazım.
canlı desteğe yazmaları bir şey değiştirmez sistem düzelene kadar kargolanan gelir geçen sefer öyleydi faturası kesilen kargoyu geri mi çekicek trendyol sanmamBöyle şeyleri canlı desteğe sormak nedir ya akıl var mantık var adamları uyandırıyorsunuz.
Alacağını al geç bu kadar zor olmamalı.Nerde çokluk orda birşeyler hep ters gider zaten şaşırmamak lazım.
Satıcı kaynaklı iademi yoksa Trendyol kaynaklımı onu öğrenmek istədim çünkü 3 telefondan sipariş verdik hepsi aynı anda iptal oldu ve hepsi aynı satıcıydı zaten uyanmışlar
bak kardeşim ben aldım faturayı kestiler sonra iptal çok guvenmecanlı desteğe yazmaları bir şey değiştirmez sistem düzelene kadar kargolanan gelir geçen sefer öyleydi faturası kesilen kargoyu geri mi çekicek trendyol sanmam