❌İndirim Bitti! 🔥 Trendyol %40+%40 İndirim 🔥

Durum
Bu konu kilitlenmiştir.
Benim sipariş zaten hazırlanıyora da geçmedi hala alındıda duruyor iptal olacak anlaşılan

Fixlendi mi?

dostum sen internet alemini bu forumdan ibaret mi sanıyorsun google'u kullan biraz. bu konu ilk burda patlak vermedi
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

iptal edildi dostum.
normal trendyol expres harici kargoya verilip iptal olan olursa dert yanabiliriz şimdilik normal

Bugün verdiğim sipariş hazırlanıyor gözüküyordu, kargoya verildi şimdi😁. Farklı hesaplardan şansınızı deneyin dostlar.

Ekler

• IMG_20231107_152010.jpg
    IMG_20231107_152010.jpg
    210.7 KB · Hit: 203
Sırf burdaki kimse ucuza bir şey almasın diye dün gece canlı desteği arayıp yarım saat uğraşıp iptal etmeleri için zorla ikna ederek şikayet ettim hepinizi ha ha ha. ( Hala anaokulunda gibi davranan beyni o zamandan beri hiç gelişmemiş olan ''Bazı gereksiz tiplerin'' Temsili ironisidir.)

Sırf burdaki kimse ucuza bir şey almasın diye dün gece canlı desteği arayıp yarım saat uğraşarak gösterip iptal etmeleri için zorla ikna ederek şikayet ettip hepinizi. (hala anaokulunda gibi davranan beyni o zamandan beri hiç gelişmemiş olan ''Bazı gereksiz tiplerin'' Temsili ironisidir. )
hocam bunu engelleyemezsin herkes alışveriş yapmayı bilmiyor maalesef. ben bu konuyu burada konusu açılmadan gördüm ve bilerek konuyu açmadım böyle bişey olacağını biliyordum ve gördüğüm anda bekledim sonuna kadar bakalım patlıcak mı millet diye bugün ise 2 saat önce bende alışveriş yaptım. konu açıldığı an LOW IQ 'lar desteğe yazar bu gibi durumlarda normal.

Trendyol ayıktı durumu kargoya verilmemiş ürünleri bir bir iptal ediyorlar. Hatta satıcıda bu durum indirim kodunu kötüye kullanma diye görünüyor. Sipariş verecekseniz bunu bilerek verin arkadaşlar

Sırf burdaki kimse ucuza bir şey almasın diye dün gece canlı desteği arayıp yarım saat uğraşarak gösterip iptal etmeleri için zorla ikna ederek şikayet ettim hepinizi haha. (hala anaokulunda gibi davranan beyni o zamandan beri hiç gelişmemiş olan''Bazı gereksiz tiplerin''Temsili ironisidir.)
Çok kötü sövecektim ucuz yırttın :D

birde kupon baremi firmaya zarar ettiriyorsa her firma iptal eder. trendyol firmalara bu kuponun ücretini ödemeyeceği ile ilgili mail atarsa ki atmış. hepsi patlar.

normal trendyol expres harici kargoya verilip iptal olan olursa dert yanabiliriz şimdilik normal
kargo trendyol expressti bende de kargoya verilmiş gözüktü ve iptal geldi. anlatmak istediğim bu. ama umarım burdan bazı arkadaşlara gider.

YENİ YÖNTEM!
  • Telefonunuzun dilini Zimbabvece olarak ayarlıyorsunuz
  • Ekleyeceklerinizi sepete atıyorsunuz
  • BEKLEGELİR50 kodunu giriyorsunuz
  • Sonra dili Türkçeye çevirip sepetinizi onaylıyorsunuz
  • Hey yavrum hey
  • İşlem tamamdır

Durum
Bu konu kilitlenmiştir.
Geri