A_TURAN_A
80+ Bronze
iptal oldu benim ben de onu aldımAynı vallahi kablosuz modelimi aldınız
iptal oldu benim ben de onu aldımAynı vallahi kablosuz modelimi aldınız
kafalar pırıl pırılSistemin açığını sistemin canlı desteği ile çözümlemeye çalışmak.
iyidirhttps://www.trendyol.com/xpg/summon...r-p-112689080?boutiqueId=61&merchantId=105369 Bu ürünü almak istiyorum bilgisi olan var mı iyi midir??
Reis tekrar aynı hesaptan sipariş nasıl verdinTekrar sipariş ettim şimdi kargoya verdi çok ilginç anlamadım.
Alıntıyı görüntüle
Normal indirim olsa da vermeseler okey ama bu şekilde dil falan değiştirip bize olmayan kampanyanın hakkı diretilirse zararlı bile çıkılabilir bence aksiyona gerek yok.BU ARADA İPTAL EDİLEN HER ÜRÜNÜ SATIN ALABİLİRSİNİZ THH VEREREK !
trendyol yükümlü firma olarak bu gibi sorunlardan mesuldür tüketiciyi bağlamaz önlemleri alma sorumluluğu trendyolda. topluca şikayet dilekçesi oluşturup trendyol'un adresine bağlı il tüketici hakem heyetine başvuru yapılabilir. %90'da kazanırsınız.
bu yazıyı konuyu açan ana konuya eklerse hak aramakta sorun yaşayanlara destek olur.
hayır hocam. sistemde açık varsa bunu kapatmak firmanın sorumluluğundadır ayrıca para ödeyerek satın alındığı için ürünler davayı kazanırsınız. 0TL ile sipariş geçilseydi o zaman firmaya zorluk oluşturabilecek şartlar doğardı ve mahkemeyi kaybederdiniz. bu durumda yüzlerce emsal karar nette mevcut. thh veren kazanırNormal indirim olsa da vermeseler okey ama bu şekilde dil falan değiştirip bize olmayan kampanyanın hakkı diretilirse zararlı bile çıkılabilir bence aksiyona gerek yok.
gece alanlar yırtmıştır zaten sabah görenler alamamıştır o kadar.Eline ürün ulaşan var mı lan en azından alan aldı diyip oh çekelim
kuponu coklu kullanımdan vururlarhayır hocam. sistemde açık varsa bunu kapatmak firmanın sorumluluğundadır ayrıca para ödeyerek satın alındığı için ürünler davayı kazanırsınız. 0TL ile sipariş geçilseydi o zaman firmaya zorluk oluşturabilecek şartlar doğardı ve mahkemeyi kaybederdiniz. bu durumda yüzlerce emsal karar nette mevcut. thh veren kazanır