Ktc H27e6 10479 Tl 🔥🔥

Hardiel

80+
Reaksiyon skoru
423
Sepette KAPLAN200 kodunu girin. Dün de aynı fiyattaydı fakat zam yemiş. Kod ile dünkü fiyatına iniyor. Monitörü anlatmaya gerek yok fiyatının çok üstünde bir performansı var.

Hedef 9999tl

Geçenlerde yanlış hatırlamıyorsam 12k civarlarina 4 k vardı bütce olsa onu alicaktım

Halkbak paraf ile 9 taksit
Anneler gününe özel 750 tl
E ticaretten de 200 geldi.
9500 e 9 taksit gibi bir şey oldu.

Geçenlerde yanlış hatırlamıyorsam 12k civarlarina 4 k vardı bütce olsa onu alicaktım
4K gaming için uygun değil bence hala zamanı var. 2K bile yeni yeni standart olmaya başladı.
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Fiyatına dün zam yapıp daha sonra bugün de kuponla aynı fiyata getirmek çok çakalca bir strateji.
Niye çakalca olsun ki pahalıya satmıyorlar sonuçta

4K gaming için uygun değil bence hala zamanı var. 2K bile yeni yeni standart olmaya başladı.
Evet 2k yeterli şuanda kullaniyorum ama 4k neden olmasın daha zevkli bir vakit için

Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Niye çakalca olsun ki pahalıya satmıyorlar sonuçta
Sanki indirim yapıyormuş gibi yapıyor çünkü ortada indirim yok aslında fiyat aynı kalıp 200TL daha düşürse satan şirket batmazdı sanırım

Sanki indirim yapıyormuş gibi yapıyor çünkü ortada indirim yok aslında fiyat aynı kalıp 200TL daha düşürse satan şirket batmazdı sanırım
Nasıl yok hocam en düşük fiyatı bu zaten :d Kod ile pahalıya gelse okey de bence bunda bir sorun yok. Alan hayrını görsün.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,217,494
Üyeler
197,204
Son üye
ahza
Geri