RobinFrosT
80+
- Reaksiyon skoru
- 97
kargolandı 2 gibi almıştım
Hocam 1 yıl kadar kullandım. Bunun birde blue switch olanı var bendeki attığınız linktekinin aynısı olan red switch di. Her anlamda çok iyiydi kalite hissiyat vs. Ama tek bir sıkıntısı var. yazılımı. sürekli çöküyor ayarladığınız makro, ışık düzeni ayarları vs restarttan sonra gidiyor. uygulamaya hesabınızla giriş yapınca bazen atıyor vs. Kısacası bu tarz sorunları var. Onun haricinde gerçekten çok iyi kaliteli ve hızlı. Özellikle ses topunun kullanımı çok rahat ses topu sebebiyle olmıştım birazda açıkçası ve mekanik klavye deneyimim olsun diye. Benim satma sebebim ilk defa mekanik klavye almıştım hayatımda. Odada çok ses çıkardığı için sesinden rahatsız olduğumdan satmıştım. Bana göre değilmiş mekanik klavye.https://www.trendyol.com/xpg/summon...r-p-112689080?boutiqueId=61&merchantId=105369 Bu ürünü almak istiyorum bilgisi olan var mı iyi midir??
o da geçersiz. bir kullanıcı birden fazla hesapla kampanyadan yararlanabilir. bunun önlemini almakta yine trendyolun sorumluluğundakuponu coklu kullanımdan vururlar
Eline ürün ulaşan var mı lan en azından alan aldı diyip oh çekelim![]()
Kedime aldıklarım hariç hepsi kargolandı saat 11 gibi aldım hepsinigece alanlar yırtmıştır zaten sabah görenler alamamıştır o kadar.
Kardeşim sen nasil aldin trendyol culara farklı muamele mi yaptımkargolandı 2 gibi almıştım
Ben bir kez kullandım yine de vurdurlarkuponu coklu kullanımdan vururlar
Valla iptal edilmedi siparişlerim ama edilirse de uğraşmam galiba ya kampanya benim için yapılmadı sonuçta. Bize olmayan kampanyayı kullanmamız ne kadar etik orası da kafamda soru işareti zaten. Siz uğraşabilirsiniz tabii en doğal hakkınız.hayır hocam. sistemde açık varsa bunu kapatmak firmanın sorumluluğundadır ayrıca para ödeyerek satın alındığı için ürünler davayı kazanırsınız. 0TL ile sipariş geçilseydi o zaman firmaya zorluk oluşturabilecek şartlar doğardı ve mahkemeyi kaybederdiniz. bu durumda yüzlerce emsal karar nette mevcut. thh veren kazanır
Farklı muamele yapmasaydın sende alabilirdin kardeşimKardeşim sen nasil aldin trendyol culara farklı muamele mi yaptım
kanka buraya kadar bende de okey, ürünün biri iptal edildi diğeri kargoda ama önceki yazışmalar da kargoda olan ürünü bile iptal etmişler
yok bende uğraşmayacağım sadece uğraşmak isteyen arkadaşlar haklarını bilsinler istedim.Valla iptal edilmedi siparişlerim ama edilirse de uğraşmam galiba ya kampanya benim için yapılmadı sonuçta. Bize olmayan kampanyayı kullanmamız ne kadar etik orası da kafamda soru işareti zaten. Siz uğraşabilirsiniz tabii en doğal hakkınız.
Çok teşekkür ederim yorum için.Hocam 1 yıl kadar kullandım. Bunun birde blue switch olanı var bendeki attığınız linktekinin aynısı olan red switch di. Her anlamda çok iyiydi kalite hissiyat vs. Ama tek bir sıkıntısı var. yazılımı. sürekli çöküyor ayarladığınız makro, ışık düzeni ayarları vs restarttan sonra gidiyor. uygulamaya hesabınızla giriş yapınca bazen atıyor vs. Kısacası bu tarz sorunları var. Onun haricinde gerçekten çok iyi kaliteli ve hızlı. Özellikle ses topunun kullanımı çok rahat ses topu sebebiyle olmıştım birazda açıkçası ve mekanik klavye deneyimim olsun diye. Benim satma sebebim ilk defa mekanik klavye almıştım hayatımda. Odada çok ses çıkardığı için sesinden rahatsız olduğumdan satmıştım. Bana göre değilmiş mekanik klavye