Arama sonuçları: *

1. A

❌İndirim Bitti! NEXTSTAR 65 inch - 4K UHD - MiniLED - Google TV 27.499₺

Çok az göze çarpıyor ama başka bi yerde görmedim. Bu arada Apple TV ile kullanıyorum renkler çok fark ediyor her anlamda. o dediğiniz dalgalanmayı burada hiç görmedim yazılım ile ilgili bişey sanki
  2. A

Gri derken sadece gri ekran açınca mı deniyim bi
  3. A

Çektiğim gibi etrafında parlama çok çok az. Karartma gayet iyi
  4. A

Attığınız videoları yüksek seste test ettim herhangi bir problem olmadı bende. demek bazı tv lerde var bu sorun. umarım hemen çözülür 🙏
  5. Kingston impact ddr5 Laptop ram (2x16gb)
    Closed

Satılık Kingston impact ddr5 Laptop ram (2x16gb)

Elde satabilirim İstanbul Esenyurttayim. (2x16 gb 4800 mhz cl38 1.1v Laptop ram.)
    7,500.00 TRY
  6. A

whatsapp hattına yazıp servis kaydı oluşturun. Evinize yakın olan servise düşer zaten kayıt. Sonrasında arayın hemen geliyorlar. Whatsapp hattı: 0 505 185 09 42 1763379423 whatsapp hattına yazıp servis kaydı oluşturun. Evinize yakın olan servise düşer zaten kayıt. Sonrasında arayın hemen...
  7. A

Apple TV ekstra bi kaç ayar daha sunuyor dolby dark mod vb ama Google os üzerinden de aynı görüntüleri alabilirsin onada baktım çok yakındı
  8. A

4k Dolby vision videoları efsane😇Yazıların çevresinde parlama görmedim. Bu arada Apple tv YouTube dan çektim fotoğrafları.
  9. A

1763322484 Standart modda arka plan ışığı 60 diğerleri 50 de dolby vision açık yerel karartma yüksek dnr orta deneme yanilma daha iyisi yapılabilir
  10. A

evde merkezi uydu var. Kanal geçiş hızı 2-3 saniye.
  11. A

whatsapp hattı: 0 505 185 09 42
  12. A

Farklı bisey söylendiğiniz için yorum yapmadım. Sadece burada bütçeyi kistas alarak yorum yaptım. Yoksa tlc de kendi bütçesi içinde zaten iyi. Ama min. Bütçe noktasında ve miniled sınıfında zaten emsali yok next in . Bende verebilsem tlc bi yana hatta oled alırım ama işte ne kadar para o kadar...
  13. A

Özellikle detay kontrol ederek her bir ayari yapmaya çalıştım renk patlaması vs olmaması açısından. Şu an iyi duruyor tabi zamanla ince ayar yapılabilir. Renk ve detay olarak bi problem görmedim. Kamerada nasılsa gördüğüm de o bu arada. Gayet siyah. Yazılarda bile öyle.
  14. A

parası olan tabi ki gider 100k tv de alır . Burada önemli olan şey minimum bütçeyle iyisini yakalamak. Ve bu tv şu an fiyatına göre nokta atışı. Yoksa dediğiniz tv ler zaten özellik olarak iyi. Ama iş yari fiyatına inince next rakipsiz şu an ve f/p oranı çok yüksek. 1763241508 Büyük ihtimalle...
  15. A

Bi arkada Apple TV arayuzu var. üzerindede tv nin kendi ayarları var. Tv modeli zaten ana konusu olan NeXT 65 inç miniled
  16. A

Dolby vision açık ve dark modda renklerde patlama da olmuyor memnunum şu an
  17. A

Henüz tv yayını denemedim yarın denicem. Apple TV ye özel 4k HDR filmler var . Bir çok film kiralayabilirsin arcade oyunları oyun kontrolcüsü ile oynayabilirsin ve kaliteli oyunlarda var. İşlemcisi iyi olduğu için sorun olmuyor.gayet akıcı bir tv deneyimi mevcut kasma donma yok. AppStore de bir...
  18. A

1763233031 İzlicem hocam teşekkür ederim 🙏
Geri