❌İndirim Bitti! NEXTSTAR 65 inch - 4K UHD - MiniLED - Google TV 27.499₺

Merhaba,

Ben de forumu takip ederek edindiğim izlenimle aileme bir tane 65" olanından aldım. Umarım sorunsuzca teslim edilir ve kurulur.

Sormak istediğim iki şey var, birincisi şu meşhur woofer zırıltısı sorunu olup olmadığı seri numarasından anlaşılabiliyor mu? Anlaşılabiliyor ise nasıl öğrenebiliriz?

İkincisi de, malum, markanın uydu alıcılarında bir çok markadaki gibi elle biss anahtarı girme seçenekleri oluyor. Yüksek ihtimalle TV'nin içindeki entegre modül Next'in değildir ancak, bu televizyonlarda biss anahtarı girmek mümkün mü? Mümkünse, bilen arkadaşlar nasıl girebileceğimizi açıklar ise memnun olurum.

Herkese, iyi günler.

TV’si kurulanlardan biri şu testi yapabilir mi? Siyah beyaz ayrı mı ne derece video ya da fotoğraf cekerse cok iyi olur.

Next tv almıştım daha önce ama kumandası çok kullanışsız. Hem basması zor hemde algılaması kötü.
Normal kumandayla çalışırmı acaba ?
Yoksa bluetooth lumu almak lazım ?

Mh ile görüşün. Ürünü almak istediğinizi belirtin. Uygun fiyattan aldınız zaten. Bir de zarar mı etmek olmaz.

Ekler

• IMG_8746.webp
    IMG_8746.webp
    230.3 KB · Hit: 71
  • IMG_8754.webp
    IMG_8754.webp
    170.7 KB · Hit: 71
  • IMG_8751.webp
    IMG_8751.webp
    217.2 KB · Hit: 67
Fotoğraflar da gayet iyi duruyor. Canlı da nasıldı test?

Olllluuuumm optik kabloyla aşşırı iyi oluyormuş lg s40t ile kullanıyorum aşırı zevk veriyor sadece uyumsuzluk vardı tvnin ayarlarında hoparlör gecikmesini 0dan 100e çektim senkronize çalıştı bayaaa iyimiş (odanın dağınımlığına aldanmayın)
çılgınsın meen

Olllluuuumm optik kabloyla aşşırı iyi oluyormuş lg s40t ile kullanıyorum aşırı zevk veriyor sadece uyumsuzluk vardı tvnin ayarlarında hoparlör gecikmesini 0dan 100e çektim senkronize çalıştı bayaaa iyimiş (odanın dağınımlığına aldanmayın)
Hocam vesa boyutu Kaç. Evdeki tv 20x20, duvara yeni delik açma işi çıkacak mı merak ediyorum.

Hocam vesa boyutu Kaç. Evdeki tv 20x20, duvara yeni delik açma işi çıkacak mı merak ediyorum.
Hocam hiç bilmiyorum ya aldığım aparat baya çeşitli vesa ölçülerini destekliyor

Black Friday'de benim tahminim 27 bin üzerinden 2 bin visa kampanyası olacak (hepsiburada). 25 bin, hatta cüzi bir ekstrayla 24 bine inebilir. Firma değil, satıcı kaynaklı olacağına inanıyorum. Firmanın daha da ucuza satması mümkün değil, ama hepsiburada ve amazon'un bunu yapması pekala mümkün. İndirimi bekleyeceğim için amazon'dan aldığım ürünü açmadan depoya koydum. Bakalım tahminim tutacak mı.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,165,013
Üyeler
185,016
Son üye
Vaelche
Geri