Arama sonuçları: *

1. G

Yardım Macbook Pro Cihazımı Satmak İstiyorum. Fiyat Önerisi ?

MKGP3TU/A - MacBook Pro 14 inc M1 Pro 8CPU 14GPU 16GB 512GB Uzay Grisi MKGP3TU/A Yukarıda belirttiğim model macbook pro cihazımı satmak istiyorum. Cihazı 5 ay kullandım. Sadece tarayıcı, ufak tefek adobe &figma işlemleri ve zoom için kullandım. Cihazın tüm aksesuar ve kutuları eksiksiz...
  2. G

Yeni m1 Pro macbook'ta after effects kasma sorunu

Merhaba daha yeni m1 macbook pro aldım 16 gb ram 10gpu model. After effects basit bir projeyi açtıgımda bile preview kısmında çok düşük fps veriyor. Yapmam gereken bir ayarmı var ?
  3. G

Yardım Bilgisayarımı acil satmam gerekiyor? başka ne yapabilirim.

0 fiyatını kimse takmıyorsa öyle örnek vermeyin ozaman ilk yorumunuzdaki gibi , teşekkürler öneri için. 1665177169 ben almıyorum hocam satıyorum.
  4. G

Herkes buraya öyle bir gelmişki 10 k etmez bile diyip öldürüyor, modeli aşağıya bırakıyorum fakat şuan birebir aynı modelinin satışı yok. Dandik monsterlar ile de karşılaştırılmasın yani sağlam bir kasası var. Zaten ben aldıgımda geçen sene 8.5k uygun fiyata aldım ve + 1.5k aksesuara harcadım...
  5. G

evet orjinal modeline ek olarak 8 gb ram ve 1 tb ssd taktırdım. 17.3 inç 144 hz ekran var.
  6. G

inanın fiyatları hiç bilmiyorum, ederi nedir? 1665175617 inanın fiyatları hiç bilmiyorum, ederi nedir?
  7. G

Merhaba https://forum.donanimarsivi.com/ikinciel/sorunsuz-oyuncu-bilgisayari-gtx1650-ti-16gb-ram-1-5-tb-ssd.7048/ İlandaki bilgisayarımı macbook alıcagım için satıyorum. Letgo ve sahibindene yükledim. Fiyatın normal oldugunu düşünüyorum. Sizde düşüncenizi belirtirseniz sevinirim. Daha hızlı...
  8. Sorunsuz Oyuncu Bilgisayarı | GTX1650 Tİ 16GB Ram 1.5 Tb Ssd

İstanbul Sorunsuz Oyuncu Bilgisayarı | GTX1650 Tİ 16GB Ram 1.5 Tb Ssd

Gtx 1650 Ti 4 Gb İ5 - 10300h 2x8 Gb Ram 1 Tb - 500 Gb Ssd Depolama 144 Hz - 17.3 inç ekran Cihazı geçen sene aldım. Bu zamana kadar genelde işim için evden kullandım. Figma Adobe gibi tasarım uygulamaları kullandım. Oyun olarakta ilk aldığım zamanlar Gta 5 - Forza Horizon 4 - Call Of...
  9. G

Matebook 14 ile d16 arasında kaldım sizce ?

Evet bende isterim fakat hem fiyatı aşıyor hem en ufak bi parçası çok pahalı ayriyetten 8 GB ve 256 GB depolama sorun yasaticaktir. bütçemi aşar
  10. G

Matebook 14 ile d16 arasında kaldım sizce ?

Bundan 5 ay önce Asus tuf Gaming f17 almıştım ve geçtiğimiz haftalarda anakarti yandı. Servis ve mahkeme süreci ile uğraşıyorum. Bir bilgisayar ihtiyacım var ve Matebook 14 ile Matebook D16 arasında gidip geliyorum. Oyun çok oynayan biri değilim iş ve okul için kullanıyorum. Tek derdim Adobe...
  11. G

Laptopuma Yardım Lazım Sanırsam Kisadevre oldu

Anladım zaten fişten çıkardım o halde bıraktım. Direk Asus servisine götürsem aynı gün ilgileniyorlar mi yoksa 1 2 hafta sonramı gönderiyorlar bilginiz varmı hiç ? zaten garantiye girmez diye düşünüyorum lüzumu yok olsunda 1 2k neyse veririm. Aynı gün tamir edilsinde
  12. G

Yarın bilgisayarciyi götürüp kontrol ettiricegim. Tamir edilebilcek birşeyse 400 lira ortalama tutar dedi. İşlemci ve ekran kartı kısmında bir ısınma yoktu onların yandığını sanmıyorum. Tamir edilmezse anakartin yenisi serviste ortalama kaç Tldir. Asus tuf gaming f17 modeli. Şuan bilgisayar...
  13. G

hocam PC kapagini kapadım sarji takip bekliyimmi bir sorun olurmu duman kıvılcım. vs ?
  14. G

Asus tuf gaming f17 p me 8gb ram 1 TB SSD almıştım. arkayı actim fişi çekili sekildeyken parçaları taktim sonra sağ tarafta portlarin olduğu yerden birden kıvılcım çıktı hemen üfleyip söndürdüm sonradan farkettim tornavida setinin ufak bi parçası pcnin üstündeydi hemen onu aldım belki ondan...
  15. G

Ram Ve Ssd Tercih & kombinasyon hakkında sorum var

Selamlar 4 Ay Önce Asus Tuf Gaming F17 Aldım. 8 Gb 3200 Mhz Ram , Gtx 1650ti , İ5 10300h ve 480 gb Ssd mevcut. Şimdi SSD Ve Ram Takviyesi Yapıcagım. 500 Veya 1TB'lik M2 Veya 2.5 inç SSD alıcagım bunu fiyata göre karar vericegim fakat ram konusunda 16 gb'lik alıp 8+16 şeklindemi kullansam diye...
  16. G

Kablosuz olarak modemim vasat durumda , türknetin modemini aldım Sizce ??

https://bireysel.turktelekom.com.tr/cihazlar/sayfalar/evde-internet/tp-link-11ac-vc220.aspx 200 TL'ye spot olarak yani 2.el olarak bi modem firmasından bunu aldım. Fakat İnternet hızım sürekli olarak kablosuzda 60 Mbps Download - 7 MBps Upload olmasına rağmen kablosuzda 2 cihaz bağlıyken bile 3...
  17. G

Minecraft düşük fps sorunu

çözebildinmi aynı sorun bendede var
  18. G

Yeni Bilgisayarimda Bir oyunda cok dusuk fps veriyor.

Yok oyun ici video ayarlarinda tum herşeyi kapattim.Yani Kapattim derken yapilmasi gereken ayarlari biliyorum. Mod ayarlarindada en fazla fps şeklinde ayarli zaten
  19. G

Yeni Bilgisayarimda Bir oyunda cok dusuk fps veriyor.

Selamunaleykum Gectigimiz haftalarda asus tuf gaming f17 aldim 1650ti i5 10300h var. Kardeşim craftrise oynuyor. Yani Minecraft. Eski Bilgisayarlarda , ekran kartsiz bilgisayarlarda bile 200 300 fps veren oyun benim yeni bilgisayarda 100 civari veriyor. Kötu değil ama 400 500 olmasi...
  20. G

Bu Bilgisayarı Aldım. Alırım Bi Hayırlı Olsun

evet sonradan takıcagım 1621455980 daha ucuzunu bulamadım bu kalitede
Top Bottom