Neler Yeni

Laptopuma Yardım Lazım Sanırsam Kisadevre oldu

glmzglmz

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
31
İsim
Ferhat Gülmez
Asus tuf gaming f17 p me 8gb ram 1 TB SSD almıştım. arkayı actim fişi çekili sekildeyken parçaları taktim sonra sağ tarafta portlarin olduğu yerden birden kıvılcım çıktı hemen üfleyip söndürdüm sonradan farkettim tornavida setinin ufak bi parçası pcnin üstündeydi hemen onu aldım belki ondan dolayı bir şey olmuştur diye. sonra parçaları takip kapağı kapattım ve bilgisayar açılmadı fişi takincada açılmadı ve bi duman görür gibi oldum hemen çektim ne yapmamı önerirsiniz neden olmuştur

DOKTOR🥼

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,015
İsim
Resad
Instagram
resad.sadiqov29
Steam
Authority6655
Asus tuf gaming f17 p me 8gb ram 1 TB SSD almıştım. arkayı actim fişi çekili sekildeyken parçaları taktim sonra sağ tarafta portlarin olduğu yerden birden kıvılcım çıktı hemen üfleyip söndürdüm sonradan farkettim tornavida setinin ufak bi parçası pcnin üstündeydi hemen onu aldım belki ondan dolayı bir şey olmuştur diye. sonra parçaları takip kapağı kapattım ve bilgisayar açılmadı fişi takincada açılmadı ve bi duman görür gibi oldum hemen çektim ne yapmamı önerirsiniz neden olmuştur
Hocam h . O

Kinkof11

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
356
İsim
EMRE KAYA
ilk önerim :

1-mutfağa git
2-büyük bir bardak al
3-içine buz at
4-içine su koy
5-iç

ikinci önerim:

Sisteminde yanan bozulan parçalara bir bak garanti veriyor mu o parçalara öğren yoksa diğerleride gider çöp olur tüm pc

glmzglmz

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
31
İsim
Ferhat Gülmez
  • Konu Sahibi Konu Sahibi

fayuk_w

80+ Bronze
ilk önerim :

1-mutfağa git
2-büyük bir bardak al
3-içine buz at
4-içine su koy
5-iç

ikinci önerim:

Sisteminde yanan bozulan parçalara bir bak garanti veriyor mu o parçalara öğren yoksa diğerleride gider çöp olur tüm pc
ilki daha mantıklı

DOKTOR🥼

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,015
İsim
Resad
Instagram
resad.sadiqov29
Steam
Authority6655

emirhan1234

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,794
İsim
emirhan
geçmiş olsun :/

glmzglmz

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
31
İsim
Ferhat Gülmez
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Zaten pc gidik istersen taka bilrsin
Mesaj otomatik birleştirildi:

Bencede

geçmiş olsun :/
Yarın bilgisayarciyi götürüp kontrol ettiricegim. Tamir edilebilcek birşeyse 400 lira ortalama tutar dedi. İşlemci ve ekran kartı kısmında bir ısınma yoktu onların yandığını sanmıyorum. Tamir edilmezse anakartin yenisi serviste ortalama kaç Tldir. Asus tuf gaming f17 modeli. Şuan bilgisayar çözülsün. 1000 2000 hiç önemli değil bilginiz varmi o konuda ayriyetten resimde ekliyorum. 2.usb portunun hemen üstünde görebilirsiniz. 1xgl yazıyor üstünde sanırsam.

Ekler

• IMG_20211006_203456.jpg
    IMG_20211006_203456.jpg
    4.3 MB · Hit: 30

mesut3467

80+ Bronze
Bilgisayarı tekrar tekrar fişe takıp açmayı deneme. Bir yerde kısa devre yada bozulma varsa anakartın diğer parçalarınada zarar verebilir.

Resimden bakıp anlaşılmaz. Birkaç diyotta sorun olmuş olabilir yanık görünen bir yer var mı? Tamirci ölçümleri bakıp sana nerde sorun olduğunu söyler ama tavsiyem sokak aralarındaki tamircilere götürmemen. Çünkü ne ölçüm yapmayı becerebiliyorlar yapsalar bile acayip fiyat çekiyorlar. Bozuk verip daha bozuk alma ihtimalin bile var. En iyisi servisine götürmek.

Son düzenleme:

glmzglmz

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
31
İsim
Ferhat Gülmez
Bilgisayarı tekrar tekrar fişe takıp açmayı deneme. Bir yerde kısa devre yada bozulma varsa anakartın diğer parçalarınada zarar verebilir.

Resimden bakıp anlaşılmaz. Birkaç diyotta sorun olmuş olabilir yanık görünen bir yer var mı? Tamirci ölçümleri bakıp sana nerde sorun olduğunu söyler ama tavsiyem sokak aralarındaki tamircilere götürmemen. Çünkü ne ölçüm yapmayı becerebiliyorlar yapsalar bile acayip fiyat çekiyorlar. Bozuk verip daha bozuk alma ihtimalin bile var. En iyisi servisine götürmek.
Anladım zaten fişten çıkardım o halde bıraktım. Direk Asus servisine götürsem aynı gün ilgileniyorlar mi yoksa 1 2 hafta sonramı gönderiyorlar bilginiz varmı hiç ?

zaten garantiye girmez diye düşünüyorum lüzumu yok olsunda 1 2k neyse veririm. Aynı gün tamir edilsinde

mesut3467

80+ Bronze
Aynı gün olacağını düşünmüyorum. Bir süre bekleme ihtimalin var.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,038,927
Üyeler
164,750
Son üye
Okan.okan
Top Bottom