Arama sonuçları: *

• Users: Mogu
  • Order by date
  1. M

🔥İndirim NKolay ilk alışveriş 1000 tl kampanyası 🔥

Ulaşımkarttan 500 geldi bana, ilk siparişi de bugün verdim bakalım inşallah diğeri de gelir diyelim 😅
  2. M

Az önce hb den oneblade aldım bakalım ilk hangisi gelecek veya ikisi birden mi gelecek göreceğiz.
  3. M

Ben bir şey bildiğimi iddia etmedim. Sadece ortada iki kampanyayı kullanarak 1500tl alınabileceği iddiası vardı, bende "kampanyaların birinde kampanyalar birleştirilemez ibaresi var, bu durumda bu iki kampanyayı beraber kullanabilmiş ve netice almış biri var mı?" diye bir soru sordum sadece...
  4. M

Bana da kampanyaların birleştirilemeyeceğinden dolayı ikinci kampanyadan ödül gelemeyeceği yazıldı az önce. 500 gelecekmiş ama 1000 mevzusu çöp oldu yani benim için :(
  5. M

Bu Akulaşım kampanyası için Nkolay ın sitesinde "Kampanya diğer N Kolay kampanyaları ile birleştirilemez." diye bir ibare var. Gerçekten bu kampanya ile ilk alışverişte 1000tl kampanyasını beraber kullanmış, hesabına 1500tl almış biri var mı yani gerçekten işe yarıyor mu?
  6. M

Hb den oneblade almayı düşünüyorum, kampanyadan yararlanabilir miyim sizce? (mcc kodu falan pek anlayamadım)
Geri