🔥İndirim NKolay ilk alışveriş 1000 tl kampanyası 🔥

akulasım uygulamasını indirdim ordan bi hesap oluşturup arından nkolay üyeliği aldım ilk alışverişi dün hepsiburada üzerinden yapıp iptal ettim 1000tl kazanım bugün hesabıma yüklendi fakat 500tl kampanyasından herhangi bir tutar tarafıma yatırılmadı galiba ordan bir şey kazanamadık.

akulasım uygulamasını indirdim ordan bi hesap oluşturup arından nkolay üyeliği aldım ilk alışverişi dün hepsiburada üzerinden yapıp iptal ettim 1000tl kazanım bugün hesabıma yüklendi fakat 500tl kampanyasından herhangi bir tutar tarafıma yatırılmadı galiba ordan bir şey kazanamadık.
Evet benim de öyle oldu, Forum dan arkadaşlar müşteri hizmetlerini arayıp kendilerini ihbar etmişler çünkü sağolsunlar :LOL:

ayrıca yatan tutarı nays hesabınada çekemiyorum hata veriyor. PATLADIK

Az önce hb den oneblade aldım bakalım ilk hangisi gelecek veya ikisi birden mi gelecek göreceğiz.

Nkolay siparişi Amazon dan versek 1000 tl iade geliyor mu arkadaşlar ? Deneyen var mı ?

Arkadaşlar bu kampanyadan yararlanmak için kampanyanın belirtildigi tarihlerde mi üye olmak gerekiyor yoksa daha önce üye olup ilk kez alışveriş yapıp yararlanan var mı

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,166,435
Üyeler
185,266
Son üye
Timurlu06
Geri