🔥İndirim Iyzico ve parolapara 1000 tl geri ödeme kampanyası detaylı anlatım.

Merhaba

Özelden de çok soran oluyor. O yüzden bildiğim bütün bilgileri burada topladım.

Sık sorulan sorular

iyzico ve parolapara nedir? Güvenilir midir?

İki firma da T.C. Merkez bankası ve BDDK onaylı ödeme şirketleridir. Dolayısı ile güvenilir olarak kabul edilebilir.

Bu firmalar neden bu kadar çok kampanya yapıyor?
Yeni müşteri kazanmak çok pahalı bir şey. Televizyona reklam verip milyonlarca para harcayabilirler ama gerçek kullanan müşteri kazanamayacaklardır.
Bu tarz geri ödeme kampanyaları ile kendi uygulamalarını gerçekten kullanan müşteri kazanıyorlar.
Müşteriler kullanmaya devam ederse yeni müşteri kazanma maliyeti çok ucuza gelmiş oluyor.

Daha önce bunları kullandım, indirim alamayacak mıyım?
Bildiğim kadarıyla iki firma da sadece ilk ödemenizde sizi yeni müşteri kampanyasına dahil ediyor.
iyzico %10 kampanyasında ise ayda maksimum 1000 TL kazanabiliniyor.

Daha önce bunları kullandım, ne yapayım?
Ailenizden birinin adına uygulamalara üye olup indirimlerden yararlanabilirsiniz.

Gelen geri ödemeleri nasıl harcayacağım?
Gelen bütün geri ödelemeleri oluşturduğunuz sanal kredi kartı ile her yerde harcayabilirsiniz.
İyzico geri ödemelerini ister sanal kredi kartıyla, ister iyzico ile ödeme seçerek, iyzico geçerli istediğiniz mağazalarda harcayabilirsiniz.
Yemek siparişi olur, alışveriş olur vs.

Tam olarak hangi işlemleri nasıl yapacağım?
(toplam 3 kampanyaya katıldığınızdan emin olun)

1. Parolapara hesabı açıp, yeni müşteri kampanyasına katılın. 400 TL geri ödeme gelecek.
2. iyzico hesabı açıp, uygulamasından yeni müşteri kampanyasına katılın. 500 TL geri ödeme daha gelecek. (Burada alışveriş yapacağınız firma kampanyaya dahil mi bakın mutlaka. Gaming.gen.tr kesin dahil ama itopya yok diyenler var)
3. iyzico uygulamasından Gaming.gen.tr vs iyzico %10 kampanyasına katılın. %10 geri ödeme daha gelecek.
4. Alacağınız ürün bedeli kadar parayı parolapara hesabınıza atın, sanal kredi kartı oluşturun.
5. Bu kredi kartı numarasını iyzico hesabınıza ekleyin.
6. Gaming.gen.tr ya da başka kampanya geçen sitede Ödeme yaparken iyzico ile öde seçin.
7. Ödeme yapmadan önce bütün kampanyalara katıldığınızdan mutlaka emin olun.

ÖNEMLİ NOT : iyzico bayram kampanyasında da %25 (maks 500 tl) veriyor. Şimdilik hepsi birleşiyor. Ona da katılın mutlaka.
Wraıth geçerlimi

ne iyzicoda nede parolapara cashback katılma butonu yokki
ayrıca maazalar arasın da itopya yok

Ekler

• IMG_7264.webp
    IMG_7264.webp
    129.6 KB · Hit: 128
Son düzenleme:
tamam ona bakarak söyledim bende işte lga775 miş anakartın soketi ama soğutucunun desteği yok
Aslında 1156 desteği de yok ta sırf bedavaya geliyor diye almak istedim. Kulaklık ta var aklımda

Geri