Satriani
80+ Silver
- Reaksiyon skoru
- 1,516
Uygulamada adamlar tüm firma isimlerini vermiş arkadaşlar, anlaşmalı oldukları yerlerle yapıyorlar bu sistemi.
Ben de Itopya'dan alacaktım istediğim bir ürünü ama ilk alışveriş geri ödeme listesinde Itopya yok. Ben hiç bir müşteri hizmetlerinin de bu tip şeylere çok hakim olduğunu görmedim zaten, o yüzden güvenilir şekilde listede ismi olduğu için gidip Wraith'den bi ürün aldım ve hepsi de hesaba geldi.
IYZICO %25'lik indirimi + IYZICO ve Parolapara ilk alışveriş geri ödemeleri ve bu kodu girdim '' Conlife '' (-50TL)
Ürün 1,699 TL - Toplam geri ödeme 1,334 TL = 365TL'ye almış oldum.
wraithesports.com
Ben de Itopya'dan alacaktım istediğim bir ürünü ama ilk alışveriş geri ödeme listesinde Itopya yok. Ben hiç bir müşteri hizmetlerinin de bu tip şeylere çok hakim olduğunu görmedim zaten, o yüzden güvenilir şekilde listede ismi olduğu için gidip Wraith'den bi ürün aldım ve hepsi de hesaba geldi.
IYZICO %25'lik indirimi + IYZICO ve Parolapara ilk alışveriş geri ödemeleri ve bu kodu girdim '' Conlife '' (-50TL)
Ürün 1,699 TL - Toplam geri ödeme 1,334 TL = 365TL'ye almış oldum.

Fantech Shooter III Oyun Kolu
Gamepad ürünlerinde iade politikası: Sadece ambalajı açılmamış ürünler 14 gün içerisinde iade edilebilir. Bu ürün grubunda iade koşulları ile ilgili daha fazla bilgi almak için iade politikamıza göz atabilirsiniz. Ürün garantisi: Ürün 2 sene boyunca garanti kapsamındadır. Kullanıcı hatasından...