Öneri İyzico ve Parolapara Cashback İşlemleri Nasıl Yapılır?(DETAYLI ANLATIM)

Şunu soracağım hesaba para yuklerken fast işlemlerinde 45 gün sonra kullanılkabilir diye yazı cıkıyor sıze de cıktı mı 45 gun sorna mı nakte cevırebılıyoruz
Alıntıyı görüntüle
@Darkn
Fast için evet ama normal havale yapılabiliyor.Eğer aktaracağınız banka hesabı sizin adınızaysa hemen transfer yine oluyor.Bu yazı başka kişilerin ibanına atmak istediğiniz zaman geçerli.

Fast için evet ama normal havale yapılabiliyor.Eğer aktaracağınız banka hesabı sizin adınızaysa hemen transfer yine oluyor.Bu yazı başka kişilerin ibanına atmak istediğiniz zaman geçerli.
tam anlayamadım dediğinizi tekrar yazabilir misiniz?Bu yazı bana istanbulkart uygulamasına iyzico kartımı girip bakiye yüklemek istediğimde çıkıyor iyzico hesabıma adıma kayıtlı değil ancak istanbul kart ve parayı aktarmak istediğim iban adıma kayıtlı @Darkn

tam anlayamadım dediğinizi tekrar yazabilir misiniz?Bu yazı bana istanbulkart uygulamasına iyzico kartımı girip bakiye yüklemek istediğimde çıkıyor iyzico hesabıma adıma kayıtlı değil ancak istanbul kart ve parayı aktarmak istediğim iban adıma kayıtlı @Darkn
Parolapara uygulamasının anasayfasındayken soldaki kırmızı ÇEK butonuna basınca iban ekle çıkması gerekiyor.Oraya parolapara kimin üstüne kayıtlıysa o kişinin ibanını girin

kanka bundan alacağım kartta 2500tl mi olacak. birde parolapara kullanmadan bana gelişi ne kadar olur?

İstanbulkartı onaylı hesap yaparken nfc kimlik onayı çalışmıyor, aynı sorunu yaşayan var mı?

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,098,590
Üyeler
174,751
Son üye
rafa silvaa
Geri