Gaming gen tr iyzico ve parolapara ile ödeme sorunu

Motodoss

80+
Reaksiyon skoru
0
Arkadaşlar gaming gen tr sitesinde de geçerli olan iyzico ve parolapara indiriminden yararlanmak istiyorum ama gaming gen de ödeme yapmayı denediğimde ödeme onaylanmadı hatası alıyorum.
Yaptığım işlemler:
1- iyzico hesabı açtım %25 cashback, ilk alışverişe özel 500tl ve gaming gen %10 indirim kampanyalarına katıldım.
2- parolapara hesabı açtım sanal kart oluşturdum. hesaba para aktardım.
3- gaming gen den bir klavye beğendim ve iyzico ile öde diyip parolapara sanal kartımı girdim. (bu aşamada iyzico bakiyesi 0 tl gözüküyor bu arada, normal mi bilmiyorum)
4- öde dedikten sonra beni tekrar gaming gen sitesine atıyor ve ödeme onaylanmadı diye hata veriyor.
bir yerde hata mı yapıyorum, destek olabilirseniz çok sevinirim.

Arkadaşlar gaming gen tr sitesinde de geçerli olan iyzico ve parolapara indiriminden yararlanmak istiyorum ama gaming gen de ödeme yapmayı denediğimde ödeme onaylanmadı hatası alıyorum.
Yaptığım işlemler:
1- iyzico hesabı açtım %25 cashback, ilk alışverişe özel 500tl ve gaming gen %10 indirim kampanyalarına katıldım.
3- gaming gen den bir klavye beğendim ve iyzico ile öde diyip parolapara sanal kartımı girdim. (bu aşamada iyzico bakiyesi 0 tl gözüküyor bu arada, normal mi bilmiyorum)
4- öde dedikten sonra beni tekrar gaming gen sitesine atıyor ve ödeme onaylanmadı diye hata veriyor.
iyzicoda bakiyeniz gözükmez direkt karttan çekeceği için sorunu ss atma şansınız var mı?

Yaptığım işlemler:
parolapara kartının ayarlarına girip bazı ayarları aç. bendede olmuştu hata verme olayı.

kart ayarlarını da kurcaladım ama hala şu hatayı veriyor
1747940734036.webp

Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

kart limiti kaldırdım şuan tekrar denedim bu hatayı verdi

param ana sayfada görünüyor ama sanal karta para yükleme gibi bir ekstra işlem mi var yoksa, sanal kartı kaldırıp yeni kart oluşturup denedim yine aynı

Son düzenleme:
iyzicoda bakiyeniz gözükmez direkt karttan çekeceği için sorunu ss atma şansınız var mı?

parolapara kartının ayarlarına girip bazı ayarları aç. bendede olmuştu hata verme olayı.
Hocam ben de daha yeni gaminggentr üzerinden 2799tllik alışveriş yaptım. Kampanyalara da katıldım. 500tl + 279 tl yattı. Sanırım %25 olan yatmış, ilk sipariş yatmadı. Neyi yanlış yaptım?

Hocam ben de daha yeni gaminggentr üzerinden 2799tllik alışveriş yaptım. Kampanyalara da katıldım. 500tl + 279 tl yattı. Sanırım %25 olan yatmış, ilk sipariş yatmadı. Neyi yanlış yaptım?
hocam bari sen cevap ver be, ödeme kısmını nasıl yaptın?
iyzico seçip sonra hangi kartı girdin?

daha önce iyizco hesabından ilk ödeme cashback aldıysan gelmez. gerçekten ilk kez ödeme yapıp gelmedi ise aşağıdaki adrese mail at.
[email protected]

hocam bari sen cevap ver be, ödeme kısmını nasıl yaptın?
iyzico seçip sonra hangi kartı girdin?
Ben parolapara yapmadim, iyzico ile ode diyip kart secme yeri vardi kendi kkartimi girip onayladim

daha önce iyizco hesabından ilk ödeme cashback aldıysan gelmez. gerçekten ilk kez ödeme yapıp gelmedi ise aşağıdaki adrese mail at.
[email protected]
Evet ilk odemeydi sağ olun yapacağım

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,100,213
Üyeler
175,005
Son üye
fet2
Geri