🔥İndirim NKolay ilk alışveriş 1000 tl kampanyası 🔥

Talepten sonra yattı değil mi
evet arkadaşım ürünü iptal edip sonra ki gün ürün aldı , 2 gün boyunca hediye parası yatmadı talep oluşturdu. Talepden sonra yattı parası
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Talebi nasil oluşturuyoruz ne demem lazım müsteri temsilcisine
hediye param yatmadı talep oluşturmak istiyorum deseniz yeterli

Kara para olayı olabilir mi? Memur olmayı düşündüğüm için uzak duracağım ne olur ne olmaz.

Dışardaydım kurye sözleşme imzalamaya gelmiş ne sözleşmesi oluyo internetten halletim her şeyi geri ödemeyi falan almıştım. Var mı başka kurye gelen

Gezinirken önüme geldi girdim görüntülü görüşme falan üye oldum harcamamı yaptım bugün yatırıldı . Yapacaklar için süreci en sade haliyle özetliyorum ilki çok karmaşıktı :peeposad:1 ocağa kadar geçerli

Görüntülü görüşme ile üye olup hesabınıza para yatırıyorsunuz. Dikkat etmeniz gereken en önemli nokta ilk harcama tutarı. İade sadece ilk harcamanız kadar veriliyor. Bu yüzden tam 1000 TL ödül almak için ilk alışverişi mutlaka 1000 TL ve üzeri yapın. Ayrıca harcama yaptığınız yerin sektör koduna / pos (MCC) dikkat edin, kampanya dışı siteden alışveriş yaparsanız hakkınız yanar.

Hesaba yatan 1000 TL nakit olarak çekilemiyor ama harcanabiliyor ben razer gold aldım bozdurdum 830 gibi tutar nakit çektim
İlk alışverişinizde harcayacak anlık olarak bir ürün yoksa hb üzerinden ürün alıp hepsipaye iade edebilirsiniz (KARTA DEĞİL)
karta çekerseniz gelen 1 k yı alamazsınız . Ben böyle kampanyaya katıldım paye iade ettim sıkıntı yaratmadı

Davet kodu aramanıza gerek yok illa sadece davet eden 200 alıyor kampanya için 18 ÜSTÜ ve üye olsanız yeterli .davet içinde 24 yaş üstü olmanız gerekiyor olsada

Kampanya linki: https://www.nkolay.com/kampanyalar/ilk-alisveris-kampanyasi
Alıntıyı görüntüleAlıntıyı görüntüle
iadeyi hepsipaya çeksek bunun herhangi bir son kullanım tarihi oluyor mu

geçen sene kendime passolig kartı çıkartırken nkolay hesabı da açılmış haberim dahi yok başına gelen oldu mu bu durum

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,166,117
Üyeler
185,222
Son üye
Ayazz1
Geri