Arama sonuçları: *

1. F

oyun kasma sorunu

kankam çünkü o oyun mobile.Optimizasyon sorunları illa ki olacaktır.ben bundan bir sene önce oynadığımda ryzen 2700x +16gb ram(3000Mhz)1050 ti ile bile denediğimde aynı fpslere düştüğünü görüyordum ve 55in üstüne çıkmıyordu.
  2. F

internetim kesilip duruyor.

Microsoft edge store vb. uygulamalara girdiğimde çalışan internet chrome opera steam gibi herhangi bi internet kullanan uygulamarı açtıdğım da 3 saniyede bir gidip geliyor
  3. F

Ryzen 2700x Çekirdek Az görünüyor

Yaptım yine aynı 4-8 oluyor smtyi açtığı için şimdi bir de ryzen masterı tamamen silip deneyeceğim
  4. F

Evet hocam güncel yukarıda da belirttiğim gibi
  5. F

Her yerde hocam 8 core 8 thread gözüküyor görev yöneticisi cpuz
  6. F

Sizin dediğinizi de denedim hocam fark yok ortada aynı devam ediyor herhalde bizim işlemcinin çekirdeklerini çitlediler 😂
  7. F

Valla yardımlarınız için teşekkürler hocam zaten bakalım artık nasıl çözeceğim ben de bilmiyorum
  8. F

Biosu güncelledim xmp kapalı ve smt açık durumdayken hala 4 çörek 8 thread gözüküyor.Xmpyi açıp ramleri 2933 MHze çekiyorum ve smtyi kapandığımda aynı durum 8 core 8 thread gözüküyor.
  9. F

B450M PRO-M2 MAX anakarta sahibim şimdi biosu güncelleyeciğim.
  10. F

evet ryzen masterdan baktım smt kapalı gözüküyor bir açayım tekrardan sslerim. 1590762570 smt özelliğini autoya getirdiğimde görünüş bu şekilde.Bu sefer 4-8 oldu.
  11. F

Selamlar dostlar.Uzun bir süredir ryzen 2700x kullanıyorum ilk defa dikkat ettim işlemci 8 göre 8 thread olarak gözüküyor.Nedeni nedir bilen var mı?
Geri