Arama sonuçları: *

1. F

Yardım IMEI'si Klonlanmış iPhone Mağduriyeti Nasıl Giderilir?

Sıfır iPhone 11'in IMEI'sinin klonlandığı mesajını babamın sim kartını çıkarıp kendim kullanmaya başladıktan 1 ay veya daha uzun bir süre sonra aldım. E devlette de klonlanmış görünüyor. Turkcell bayiden aldım ve iade kabul etmeyip BTK'ye yönlendiriyorlar. BTK yardımcı olmadı. Apple da...
  2. F

Pc Ayarlarını Bozdum Nasıl Düzeltirim?

Sorunu şu şekilde oluşturdum: MSConfig'ten ön yükleme kısmında "en az" veya bunun gibi yazan bir kutuyu seçip yeniden başlattım ve PC, ekranının köşelerinde "güvenli mod" yazar bir halde masaüstüne açıldı. Artık bundan önce yaşadığım "bu klasörde değişiklik yapabilmeniz için X size izin...
  3. F

Rtx Sistem ve Monitör Tavsiyesi

Oyun için sistem istiyorum. 14k'yi geçmeyecek ve mümkünse 14k'den de baya düşük olup sıkıntı çıkarmayacak en ucuz rtx sistem olursa sevinirim. Montiör de 2000 civarlarında 1080p 144hz yine en uygunlarından olsun. Bir de babam güvenmediği için internetten değil de Vatan Teknosa gibi yerlerden...
  4. F

Samsung A73'ten Poco F4 Geçilir mi?

Kesinlikle katılıyorum. Redmi S2'mdeki sorunları saysam bitmez sğxpslsğsşslslx arkaplanda müzik çalarken duruyor, video araç kutusu sık sık kayboluyor, parmak izi 1 yıldır bozuk ve ayar menüsünden gitti, portre modunda ekran nadiren yeşil yanıp sönüyor, şarj 20'nin altına inince performans...
  5. F

Samsung A73'ten Poco F4 Geçilir mi?

Samsung biraz üst fiyat isteyip her şeyden güzelce veren bir markayken Xiaomi'nin Poco serisi bir şeylerden kısıp donanıma abanarak uyguna cihaz sunuyor. Poco F4'ün eksileri nedir bilmiyorum ama A73 kesinlikle daha az sorun çıkartır. F4'e baktım epeyde ip sertifikasıyla ilgili bilgi yok ve...
  6. F

Oyuncu Laptopı Alırken Dikkat Edilmesi Gerekenler Nelerdir?

%63 gibi bir renk yansıtma oranının ne kadar iyi göründüğünü bilmiyorum bu yüzden de neyle karşılaşacağımı bilmiyorum. Ama sanırım ekrandan ve gecikme süresinden feragat ederek bu modeli tercih edeceğim. De 50ms çok değil mi ya...
  7. F

Oyuncu Laptopı Alırken Dikkat Edilmesi Gerekenler Nelerdir?

3060'lı bir laptop bulmaya çalışıyorum ama incelemelerde bazı eksiler görüyorum ve pişman olurum diye korkuyorum. Örneğin 3060'lı Nitro 5'in sRGB oranı %63, free sync ve adaptive sync yok. Ayrıca fareye tıklama ile ekran tepkimesi arasında 50ms gecikme var. Bunların olmaması bir oyuncu laptopını...
  8. F

Acer nitro 5 AN515-45 sRGB oranı nedir?

Jarrod's Tech diye bir Youtube kanalı var orada 2021 model Nitro 5 modelinin sRGB oranının %63 olduğunu belirtmiş. Ben de bu sRGB olayına takıldığım için konu açacaktım en az kaç olmalı ki acaba? Bu arada 2021 modelde Freesync ve adaptive sync de yokmuş.
  9. F

Android Tv, Kabloyla Bağlı Telefonu Algılamıyor

Abdullah Abinin Tv'sinin aynısından var. Philips 4k ambilight. Telefonu şarj kablosunu kullanarak tvye bağlıyorum ama tv hiçbir tepki vermiyor. Sadece telefonumda "veri aktar" "fotoğraf aktar" gibi seçenekler çıkıyor ama veri aktarmaya basınca bir şey olmuyor. "fotoğraf aktar"a basınca bir app...
  10. F

Yardım Gardenspaces Açılmıyor

Gardenspaces'ı başka birinin hediye alması için onun linkinden indirdim ama oyunu açınca ilk yükleniyor ekranında bir süre sonra oyun kapanıyor. Depolama izni falan olmadığı için açılmadığını düşündüm ve uygulama ayarlarından oyunun izinlerine girdiğimde ise oyun için hiçbir izin seçeneğinin...
  11. F

Android Bahsettiğim 2 Mobil Oyun Nedir?

Maalesef
  12. F

Android Bahsettiğim 2 Mobil Oyun Nedir?

Bu 2 oyunu maksimum 2 yıl önce falan oynardım ama nedense Play Store geçmişimde de bulamıyorum. Oyunları tarif edeceğim eğer biliyorsanız yardımcı olmanızı istiyorum. Artık Play Store'dan kaldırıldılar falan diye düşünmeye başlıyorum. 1. Bu oyun bloklarla inşa etme oyunu. Size tarif edilen...
  13. F

Çözüldü✓ Dell G5 SE 15 G515 Nasıl?

Araştırma yaparken aklıma geldi de bu laptop çıkış yapalı çook olmuş drvier updatelerle şu an yeterince düzelmemiş midir diye düşündüm. Valorant'ta bile şu an 92 derece görüyorsan çok kötü.
  14. F

3050'nin dlss'ini kullanarak 6 gb vramin yerini doldurabiliyorsam üst seviyelerden vazgeçip 3050'li laptoplara bakacağım.
  15. F

Bilgim olmadığı için sizlere sordum. Çünkü driver sorunu kalıcı değildir. Geçmişteki sorunu yeni driper update ile gideremezler mi? Ayrıca bütçem kısıtlı olduğu için beğenmemezlik yapma lüksüm de çok yok. 1656595452 Şunlardan dolayı almamalısın dediğin neler var 1656595453 Şunlardan dolayı...
  16. F

Net bir bütçem yok ama dar olduğu için olabildiğince ucuz almaya çalışıcam. Geleceğe yönelik olmasını da istediğim için 6vramli ve en ucuz olan bu laptop ilgimi çekti ama dediğiniz gibi çok kişinin ısınma sorunundan bahsettiğini gördüm. 3050 ya da 5500 gibi dlss/fsr teknolojileri de 4 vramli...
  17. F

https://www.incehesap.com/dell-g5-se-15-g515-6sr54w85c-15-6-full-hd-gaming-notebook-fiyati-56161/?ref=akakce&v=1.75.7 Bu ekran kartının bulunduğu bir cihazı bu fiyata alabiliyor olmak bana çok iyi gibi geldi siz ne dersiniz? Ramini gelecekte artırırım. Bir de internette watt değerinin önemli...
  18. F

Aktif Gürültü Engelleyicisi Müzik Çalmıyorken Kullanılabilir Mi?

Sorun yok en azından bilgilenmiş oldum. Psikolojik sorunlarım var ama yine bir denerim. Ağırlıklı olarak sosyal anksiyetem var ama yanında bir de nadiren basit seslerden ürktüğüm oluyor. Panik atak derken bundan bahsettiyseniz tam anlamadım. Bunun kulak içi mi kulak üstü mü olacağına falan da...
  19. F

Aktif Gürültü Engelleyicisi Müzik Çalmıyorken Kullanılabilir Mi?

Aktif gürültü engelleyicisi olan bir kulaklığın bu özelliğini müzik dinlemiyorken de sadece dış gürültüden kurtulmak amacıyla kullanmak mümkün mü?
  20. F

Yeni Fiyat Performans Bilgisayar İstekleriniz Nelerdir?

Sistem gelecekte upgrade yapmaya yönelik olsun. Örneğin ekran kartı GTX 750 ayarında ve ram 8 GB olsun ve diğer parçalar da 3060'a kadar darboğaz sıkıntısı yapmayacak parçalar olsun. Böylece hem şu an ucuza alabilir olacağız hem de gelecekte yükseltebileceğiz.
Top Bottom