Neler Yeni

Samsung A73'ten Poco F4 Geçilir mi?

HarbiyeliTRe

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
505
İsim
Emirhan Trm
Arkadaşlar ben a73 aldım ama poco yeni model çıkarmış biraz üzüldüm daha doğrusu neyse sizce a73 satılıp poco f4 alınırdı kamerasının buna göre bir tık geri olduğunu biliyorum sizce satıp poco f4 alsam bana ne kazandırır yorumlarınızı bekliyorum.

QİKUA

80+ Silver
Bu Kullanıcının Doğum Günü!
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,935
İsim
Ömer
İlgilendiği Kategoriler
Ekran kartı
İşlemcisi daha iyi ve yeni okadar

QİKUA

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,935
İsim
Ömer
İlgilendiği Kategoriler
Ekran kartı

Grambel16

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
172
İsim
E.Y
Samsung daha mantıklı poco da sadece işlemci daha güçlü fakat Samsung işlemci nm daha iyi

Samsung daha uzun soluklu kullanım ömrü sunacaktır kamerası pocoya göre daha iyi 🤞

HarbiyeliTRe

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
505
İsim
Emirhan Trm
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Samsung daha mantıklı poco da sadece işlemci daha güçlü fakat Samsung işlemci nm daha iyi

Samsung daha uzun soluklu kullanım ömrü sunacaktır kamerası pocoya göre daha iyi 🤞
Bende var a73 kullanıyorum şuan aklıma girdi biri yok böyle şöyledir bende baktım ama a73 satılmasına değer mi sizce.

Dahası  
Reaksiyon skoru
7
İsim
Fırat Akbulut
Arkadaşlar ben a73 aldım ama poco yeni model çıkarmış biraz üzüldüm daha doğrusu neyse sizce a73 satılıp poco f4 alınırdı kamerasının buna göre bir tık geri olduğunu biliyorum sizce satıp poco f4 alsam bana ne kazandırır yorumlarınızı bekliyorum.
Samsung biraz üst fiyat isteyip her şeyden güzelce veren bir markayken Xiaomi'nin Poco serisi bir şeylerden kısıp donanıma abanarak uyguna cihaz sunuyor. Poco F4'ün eksileri nedir bilmiyorum ama A73 kesinlikle daha az sorun çıkartır. F4'e baktım epeyde ip sertifikasıyla ilgili bilgi yok ve plastik kasa. Samsun'da ise tam tersi. Ayrıca Poco serisi gibi bir şeylerden kısıp uyguna sunmaya çalışan telefonlarda sorunlarla karşılaşma olasılığın daha yüksek. Kesinlikle sorunla karşılaşırsın demiyorum ama daha yüksek. Samsung'da daha güvendesin.

Son düzenleme:

QİKUA

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,935
İsim
Ömer
İlgilendiği Kategoriler
Ekran kartı

FR13NDSLX

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
10,357
İsim
Diyarhan
Ben olsam işlemcisi için xiaomi nin pis yazılımına girmezdim.

Dahası  
Reaksiyon skoru
7
İsim
Fırat Akbulut
Ben olsam işlemcisi için xiaomi nin pis yazılımına girmezdim.
Kesinlikle katılıyorum. Redmi S2'mdeki sorunları saysam bitmez sğxpslsğsşslslx arkaplanda müzik çalarken duruyor, video araç kutusu sık sık kayboluyor, parmak izi 1 yıldır bozuk ve ayar menüsünden gitti, portre modunda ekran nadiren yeşil yanıp sönüyor, şarj 20'nin altına inince performans ölüyor, YouTube'da takıldıktan biraz uzun bir süre sonra videolar dona dona oynuyor, şarj aşırı çabuk bitiyor ve daha aklıma gelmeyenleri.

HarbiyeliTRe

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
505
İsim
Emirhan Trm
Tamamdır arkadaşlar teşekkür ederim arkadaşlar yorumlara baktığımda
Mesaj otomatik birleştirildi:

Peki arkadaşlar s21 fe geçilir mi?

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR