Arama sonuçları: *

1. G

🔥İndirim HONEYWELL QuietSet HYF260 Tüm Oda İçin Salınımlı Kule Vantilatör 1046TL

Normal satın aldım ve iade geldi LPN etiketi yoktu üzerinde. İçindeki parçaların sarılı olduğu poşetlerde de deformasyon vardı. Lekelere girmiyorum bile.
  2. G

🔥İndirim HONEYWELL QuietSet HYF260 Tüm Oda İçin Salınımlı Kule Vantilatör 1046TL

Gönderilecek olan ürünler muhtemelen iade ürünler haberiniz olsun. Bir önceki düşüşte aldığım ürün bugün teslim edildi. Koruma bandı yok, alelade bantla yapıştırılmış ve kutu delik deşik olmuş, parçaların üzerinde tozlar var siyah siyah; biri açıp iade etmiş. Performansı da yetersiz buldum, geri...
  3. G

❌İndirim Bitti! Marshall hoparlörler efsane fiyatlar

10496 tl siyah olanı aldım. Krem rengi de 9 bin tl idi.
  4. G

Benim woburn dün teslim edildi, dehşet bir şeymiş bu makine. Yarı seviyede açınca kapı pencereler titriyor resmen. Çok iyi denk geldi, konuyu açan arkadaşa teşekkürler.
  5. G

Woburn 3 modeli telefonla almıştım. Sms vatan bilgisayardan geldi. “Siparisiniz hazirlanmistir. Gun icerisinde ****** takip numarasi ile YURTİÇİ kargoya teslim edilecektir. https://www.yurticikargo.com/tr/online-servisler/gonderi-sorgula?code=****** adresini tiklayarak gelismeleri takip...
  6. G

Benim woburn 3 kargoya verilmiş, sms geldi.
  7. G

Müşteri temsilcisiyle görüştüm şimdi aldığım woburn3 için, herhangi bir olumsuzluk yok dediler; 2 gün sürebilir kargoya verilmesi ve faturanın iletilmesi dediler. Maile onaylıyorum cevabı verdiyseniz sıkıntı olmayacaktır.
  8. G

Emberton 3 modelini Anker Soundcore Motion+ ile kıyaslarsak hangisi daha güçlüdür ses açısından? Emberton 3 aldım ama kararsız kaldım iptal edip etmeme konusunda.
Geri