Arama sonuçları: *

1. B

g300s veya steel 3 tavsiye

Arkadaşlar merhaba fps oyunları için 2 Mouse arasında kaldım şuan g300s var kullanıyorum ama steel 3üde çok duydum fikir verirseniz yada başka Mouse varsa önerirseniz sevinirim Bütçe 400 TL
  2. B

Sistem önerisi yardım

Arkadaslar herkese selamlar arkadaşım yeni yayıncılığa baslamak istiyor sadece kasa icin 4bin tl bütçeye sahip onericeginiz sistemleri bekliyoruz.
  3. B

Alınır mı tavsiyelerinizi bekliyorum

Arkadaslar merhaba YouTube veya farklı platformlarda yayın açmayı düşünüyorum webcam öneriniz varmı birde bu sekilde bir webcam gördüm kullananlar varmı?
  4. B

Dar boğaz mı her şey normal mi?

Yorumlarınız için teşekkür ederim içime su serptiniz.
  5. B

Dar boğaz mı her şey normal mi?

Arkadaşlar merhaba anlamadım bir konu var 2 farklı oyundan sizlere ekran görüntüsü aldım bir tanesi Battlefield Hardline diğeride online oyun olan zula, zulada bütün ayarlar yüksekte olsa dahi ekran kartından tam randıman alamıyorum battlefield de en yüksek grafiklerde onda normal ben mi...
  6. B

Arkadaş için 650tl oneri

Arkadaşlar merhaba arkadaşımın ekranı bozuldu ve bir ekran almak istiyor 650tl değerinde online oyun ve filim izlerken gözü yormuycak monitör önerilerinizi bekliyoruz.
  7. B

ses gelmiyor

reis emin ol kac kere dendim hatta şuan kaldirip tekrar yükledim pc kapatip actim tekrar kapatıp actim anakartın arkasindaki 3 adet girişi ayri ayrı dendim (belki yanlışlık olmuştur die) yok olmuyor nvd harici realteck sürücü yüklü suan ama görmüyor sorun gider dedigimde nvda sürücüsünü...
  8. B

ses gelmiyor

Şöyle anlatim monitörümde haparlör var evet dps kablosu ile mönitörden ses geliyor sorunsuz ama pc kasanın uzerinde bulunan jak girişine 2 +1 ses sistemi bağladığımda bunu görmüyor.ses ayarlarinda bağlı cihaz yok diyor.
  9. B

ses gelmiyor

reis anlamadim bir konuda o zaten kapatmama rağmen asus marka monitörümden ses geliyor ama kulaklığı takiyorum ondan ses gelmiyor
  10. B

ses gelmiyor

arkadaşlar merhaba nvidia ekran kartımın ve biostar 450m anakartımın ses driverlerinde sorun yaşıyorum kasanın üzerinde bulunan jak çıkışlarını bu yüzden kullanamiyorum bios üzerinden hd ses desteğinide kapattim ama sorun devam ediyor sebebi ne olabilir.
  11. B

PC'nin hiç bir çıkışından ses alamıyorum

@Abdullah Hacıgül reis çözsen çözsen sen çözersin. 1592688656 jack giriş yapıldı yada çkartıldı ibaresidegelmiyor anakartta bulunan jak ses çıkışına herhangi bir bağanti yapmamız gerekiyor mu?
  12. B

🤣Fotoğraflarda görünmüyor ama 2 adet küçük haporlörü var jak girişinede denedim ordanda ses gelmiyor
  13. B

PC toplama ile alakalı olmayabilir ama diğer tarafta çözüm bulamadım kusura bakmayın. Arkadaşlar merhaba geçen ay yeni kasa topladım buzamana kadar displayport kablo ile Asus marka monitörümden ses alıyordum yeni 2+1 ses sistemi aldım ve hem kasanın hem monitörün ses çıkışından ses alamıyorum...
  14. B

Ses sorunu

Kasanın üzerindeki jak girişinede takıyorum gelmiyor monitörün arkasinada takıyorum gelmiyor
  15. B

Ses sorunu

Arkadaşlar merhaba geçen ay yeni kasa topladım buzamana kadar displayport kablo ile Asus marka monitörümden ses alıyordum yeni 2+1 ses sistemi aldım ve hem kasanın hem monitörün ses çıkışından ses alamıyorum sistemin jakini telefonuma takiyorum ses geliyor driverleri silip tekrar yükledim gene...
  16. B

GTX 1660 FPS

Teşekkürler ama online oyun oynuyorum 🤣🙈
  17. B

GTX 1660 FPS

V -sync nerden kapatabiliriz
  18. B

GTX 1660 FPS

Arkadaşlar merhaba palit GTX 1660 oc ekran kartım ve Asus VP249QGR monitörüm var 144e 1ms ama nedense fps baktığımda 60fps gösteriyor sebebi ne olabilir g-syns yarı açık anlamadım yardımcı olabilicek varsa acil yardım lutfen
  19. B

300 TL Bütçeye klavye lazım

ogre nasıl klavye bilginiz varmi ?
  20. B

300 TL Bütçeye klavye lazım

kral saber en ucuzu 336 tl :( 1591462272 kral saber en ucuzu 336 tl :(
Geri