ses gelmiyor

Burak26

80+
Reaksiyon skoru
15
arkadaşlar merhaba nvidia ekran kartımın ve biostar 450m anakartımın ses driverlerinde sorun yaşıyorum kasanın üzerinde bulunan jak çıkışlarını bu yüzden kullanamiyorum bios üzerinden hd ses desteğinide kapattim ama sorun devam ediyor sebebi ne olabilir.

arkadaşlar merhaba Nvidia ekran kartımın ve biostar 450m anakartımın ses driverlerinde sorun yaşıyorum kasanın üzerinde bulunan jak çıkışlarını bu yüzden kullanamiyorum bios üzerinden hd ses desteğinide kapattim ama sorun devam ediyor sebebi ne olabilir.
Arkadaşım da buna benzer bir sorun yaşıyordu. BIOS'u güncelleyince düzeldi.

Yalnız HD AUDIO ayarını kapatırsanız ses alamamanız normal, ayarı geri açın ve anakarta takın, bakın ses alabiliyor musunuz.

Yalnız HD AUDIO ayarını kapatırsanız ses alamamanız normal, ayarı geri açın ve anakarta takın, bakın ses alabiliyor musunuz.
reis anlamadim bir konuda o zaten kapatmama rağmen asus marka monitörümden ses geliyor ama kulaklığı takiyorum ondan ses gelmiyor

reis anlamadim bir konuda o zaten kapatmama rağmen Asus marka monitörümden ses geliyor ama kulaklığı takiyorum ondan ses gelmiyor
İyi de monitör ne alaka onu pek anlayamadım. Monitöründe hoparlör var ama sen buna kulaklık taktığında ses gelmiyor mu diyorsun?

İyi de monitör ne alaka onu pek anlayamadım. Monitöründe hoparlör var ama sen buna kulaklık taktığında ses gelmiyor mu diyorsun?
Şöyle anlatim monitörümde haparlör var evet dps kablosu ile mönitörden ses geliyor sorunsuz ama pc kasanın uzerinde bulunan jak girişine 2 +1 ses sistemi bağladığımda bunu görmüyor.ses ayarlarinda bağlı cihaz yok diyor.

Şöyle anlatim monitörümde haparlör var evet dps kablosu ile mönitörden ses geliyor sorunsuz ama PC kasanın uzerinde bulunan jak girişine 2 +1 ses sistemi bağladığımda bunu görmüyor.ses ayarlarinda bağlı cihaz yok diyor.
Anladım. Ses sürücüsünde sorun yaşıyorum dediniz ama sürücüden olmayabilir, anakartın arkasına takmayı deneyin, ayrıca ses sürücülerini de anakartın kendi sitesinden yükleyin. Bu siteye girin, aşağıya inin, On-Board Audio yazanı indirin.

reis emin ol kac kere dendim hatta şuan kaldirip tekrar yükledim pc kapatip actim tekrar kapatıp actim anakartın arkasindaki 3 adet girişi ayri ayrı dendim (belki yanlışlık olmuştur die) yok olmuyor nvd harici realteck sürücü yüklü suan ama görmüyor sorun gider dedigimde nvda sürücüsünü indiriyor:S

reis emin ol kac kere dendim hatta şuan kaldirip tekrar yükledim PC kapatip actim tekrar kapatıp actim anakartın arkasindaki 3 adet girişi ayri ayrı dendim (belki yanlışlık olmuştur die) yok olmuyor nvd harici realteck sürücü yüklü suan ama görmüyor sorun gider dedigimde nvda sürücüsünü indiriyor:S
kardeşim aynı sorunu bende yaşıyorum anakartım asus prime b350 plus jak girişlerini sıkıntısız çalışıyordu bir gün kendi kendine bozuldu 5 kere driver silip yeniden indirdim halen düzeltemedim

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,178,030
Üyeler
186,980
Son üye
ArdaRebellion
Geri