Arama sonuçları: *

1. ugur111

Playstation 5 yıl sonunda kaç tl olur?

yarından sonra kur fırlamazsa illaki yılbaşından sonra fırlar malesef. alma planların varsa bir an önce al fiyatına bakmadan
  2. ugur111

2000 tl bütçe oyun bilgisayarı

malesef tek başına bir ekran kartı bile minimum 500tlden fazla
  3. ugur111

2000 tl bütçe oyun bilgisayarı

bu sistemle ne yazıkki lolü çok zor oynar ekran kartı bulunmuyor sistemde
  4. ugur111

FİAT EGEA İÇİN GÜÇLÜ BİR ŞANZIMAN ÖNERİR MİSİNİZ

Kral başka alternatif projeler yokmuydu :) egeada güzel gerçi. teknikte pek bilgim yok malesef
  5. ugur111

hocam sizce bu laptop iyi midir ?

ekstra hdd olmazsa olmaz bilgin olsun en basit örnek gta5 90gb :)
  6. ugur111

laptop overclock yardım

Sende haklısın ama bilgisi olmadığı için soruyor. Evet veya Hayır cevap olabilirdi
  7. ugur111

Haksızlık yapıldı bizlerle

https://www.hurriyet.com.tr/video/cumhurbaskani-erdogan-sordu-evet-mi-hayir-mi-40355104 1.30 u izlerseniz Aziz Nesin beyefendiye hak veriyorsunuz :D :D
  8. ugur111

laptop overclock yardım

Kral adamla dalga mı geçiyorsun ? imkanı veya öyle bir düşüncesi olsa sence bunu burada danışır mı ? helede senin gibilerine :D
  9. ugur111

steam guzel pp onerisi

Yaratıcı fotoğraflar bekliyorum :D sabırsızlıkla
  10. ugur111

Kargo Süreci İle ilgili

Bunu önlemek için kargo kuryesine rica edip kısa süre içinde paketi açabilirsin. veya video eşliğinde açarak belki derdini anlatabilirsin.. Tabi bence en önemlisi alışveriş yaptığın site, bunu kasıtlı yapmışlarsa işin çok zor :)
  11. ugur111

Ekran kartı tavsiyesi

o anakartın 1050ti çalıştıracağını düşünmüyorum. Ayrıca o psu e 1050ti takmak rus ruleti gibi olur.. bence kendi sistemini satıp ayırdığın 2000 tl bütçe ile bir apu sistem alabilirsin.Yüksek grafik olmaz ama en azından kafan rahat olur.
  12. ugur111

3500 TL CİVARI PC TOPLAMA

yahu nerde full casp :D
  13. ugur111

@Petrichor kral neden kızıyorsun :) 4 seçecek verilmiş kafamıza yatanıda mı söylemiyelim.
  14. ugur111

Hesap güvenliğim için yardım edebilirsiniz lütfen?

dostum kaçıracaklarını düşünüyorsan ya hala küçüksündür yada psikolojik bir rahatsızlığın vardır. veya baban mitde müsteşar falandır :)
  15. ugur111

Benim tercihim 1. olurdu açıkcası.
  16. ugur111

Bisikletin Pedal Çok Sert

Tam anlamadım sorunu ama . anladıgım kadarı ile bi yağla istersen pedalın takıldığı yeri
  17. ugur111

Epic games kütüphanem de oyun mevcut değil diyor

Bende benzer sıkıntı yaşıyorum çözüm sağlayabildin mi ?
  18. ugur111

Okuma Kitabı önerileri

Hocam daha önce kitap okumayan bir arkadaş ve yaşıda 14 ben başlangıç kitabı olarak uygun olarak görmüyorum
  19. ugur111

Herkes Ekonomist Olmuş forumda

Dünya ve bütün kainatın liderinin doları düşürme yönünde bir hamlesi bulunmadığı sürece bu konuları görmek durumundayız.
  20. ugur111

Yarış oyunu yapıyoruz ilk araba ne olsun?

Dostum herkesin ortak paydasında bulunan bi araçla başlamanız bence en mantıklısı olacaktır. Bu arkadaşa katılıyorum o yüzden :)
Top Bottom