çok teşekkür ederim önerilerin için bir kitap sitesi arıyordum 1000kitap.com dan alacağım.Don Brown kitaplarını önerebilirim macera için. 1000kitap.com bu siteyi de senin için öneririm bir çok kitaba ve alıntıya erişebiliyorsun. Benden sana tavsiye hep aynı tür kitap okuma kitaplardan sıkılmaya başlarsın. Bir Türk edebiyatından bir felsefi kitap bir dünya klasiği öyle öyle takıl ki sıkılmayasın kitap okumaktan şimdiden iyi okumalar dilerim .
İlk Kitabın Livaneli Huzursuzluk olsunArkadaşlar selamlar hiç bir zaman düzenli şekilde okuyucu olmadım olmak istiyorum kitapları seviyorum kapaklarını içindekileri merak ediyorum 14 yaşındayım benim için maceralı-gerilimli saracak kitap önerileriniz var mı ?
Not:Kesinlikle kitap kategorisi açılmalı. Teşekkür ederim.
yok daha önceden çok kitap okudum ilk olmayacak teşekkür ederim bakacağımİlk Kitabın Livaneli Huzursuzluk olsun
Hepsini okudum kalın kitaplarıdamı var? İlk defa duydum. Kaç sayfalar ortalama?Jules verne tüm kitaplar
Kalınlarını bulmaya çalış özetleri var etrafta
hocam bu 1000kitap.com satın alma sitesi değil galiba bulamadım ?Don Brown kitaplarını önerebilirim macera için. 1000kitap.com bu siteyi de senin için öneririm bir çok kitaba ve alıntıya erişebiliyorsun. Benden sana tavsiye hep aynı tür kitap okuma kitaplardan sıkılmaya başlarsın. Bir Türk edebiyatından bir felsefi kitap bir dünya klasiği öyle öyle takıl ki sıkılmayasın kitap okumaktan şimdiden iyi okumalar dilerim .
Kalın dediğim çocuk kitabı olmayanlarHepsini okudum kalın kitaplarıdamı var? İlk defa duydum. Kaç sayfalar ortalama?
Hocam daha önce kitap okumayan bir arkadaş ve yaşıda 14 ben başlangıç kitabı olarak uygun olarak görmüyorum1984 okuyabilirsin
hayır daha önceden çok kitap okudum ama hep büyük kitaplar değildi ilk defa kitap okumayacağım.Hocam daha önce kitap okumayan bir arkadaş ve yaşıda 14 ben başlangıç kitabı olarak uygun olarak görmüyorum
Stephen King kitaplarına bak harikalarArkadaşlar selamlar hiç bir zaman düzenli şekilde okuyucu olmadım olmak istiyorum kitapları seviyorum kapaklarını içindekileri merak ediyorum 14 yaşındayım benim için maceralı-gerilimli saracak kitap önerileriniz var mı ?
Not:Kesinlikle kitap kategorisi açılmalı. Teşekkür ederim.