Neler Yeni

Okuma Kitabı önerileri

COMANDANTE

80+ Silver
En İyi Cevap
5
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,282
İsim
Muhammed Talha Kuruçimen
Don Brown kitaplarını önerebilirim macera için. 1000kitap.com bu siteyi de senin için öneririm bir çok kitaba ve alıntıya erişebiliyorsun. Benden sana tavsiye hep aynı tür kitap okuma kitaplardan sıkılmaya başlarsın. Bir Türk edebiyatından bir felsefi kitap bir dünya klasiği öyle öyle takıl ki sıkılmayasın kitap okumaktan şimdiden iyi okumalar dilerim .

Don Brown kitaplarını önerebilirim macera için. 1000kitap.com bu siteyi de senin için öneririm bir çok kitaba ve alıntıya erişebiliyorsun. Benden sana tavsiye hep aynı tür kitap okuma kitaplardan sıkılmaya başlarsın. Bir Türk edebiyatından bir felsefi kitap bir dünya klasiği öyle öyle takıl ki sıkılmayasın kitap okumaktan şimdiden iyi okumalar dilerim .
çok teşekkür ederim önerilerin için bir kitap sitesi arıyordum 1000kitap.com dan alacağım.

vaurent

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
20
İsim
Can
Arkadaşlar selamlar hiç bir zaman düzenli şekilde okuyucu olmadım olmak istiyorum kitapları seviyorum kapaklarını içindekileri merak ediyorum 14 yaşındayım benim için maceralı-gerilimli saracak kitap önerileriniz var mı ?
Not:Kesinlikle kitap kategorisi açılmalı. Teşekkür ederim.
İlk Kitabın Livaneli Huzursuzluk olsun :)

hocam bu 1000kitap.com satın alma sitesi değil galiba bulamadım ?

Peace

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
22
İsim
A B

Christine Nöstlinger kitaplarını bir araştır.

Vulks

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Arkadaşlar selamlar hiç bir zaman düzenli şekilde okuyucu olmadım olmak istiyorum kitapları seviyorum kapaklarını içindekileri merak ediyorum 14 yaşındayım benim için maceralı-gerilimli saracak kitap önerileriniz var mı ?
Not:Kesinlikle kitap kategorisi açılmalı. Teşekkür ederim.
Stephen King kitaplarına bak harikalar

Ted Mosby

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
7,756
İsim
Ahmet Baran
On küçük zenci güzel kitap harry poter serisi adamdır son olarak korku gerilim olan medyumu öneriririm sorma filmini izle bir klasiktir (tr de medyum deniyor gerçek ismi cinnet)

Top Bottom