Okuma Kitabı önerileri

Don Brown kitaplarını önerebilirim macera için. 1000kitap.com bu siteyi de senin için öneririm bir çok kitaba ve alıntıya erişebiliyorsun. Benden sana tavsiye hep aynı tür kitap okuma kitaplardan sıkılmaya başlarsın. Bir Türk edebiyatından bir felsefi kitap bir dünya klasiği öyle öyle takıl ki sıkılmayasın kitap okumaktan şimdiden iyi okumalar dilerim .

Don Brown kitaplarını önerebilirim macera için. 1000kitap.com bu siteyi de senin için öneririm bir çok kitaba ve alıntıya erişebiliyorsun. Benden sana tavsiye hep aynı tür kitap okuma kitaplardan sıkılmaya başlarsın. Bir Türk edebiyatından bir felsefi kitap bir dünya klasiği öyle öyle takıl ki sıkılmayasın kitap okumaktan şimdiden iyi okumalar dilerim .
çok teşekkür ederim önerilerin için bir kitap sitesi arıyordum 1000kitap.com dan alacağım.

Arkadaşlar selamlar hiç bir zaman düzenli şekilde okuyucu olmadım olmak istiyorum kitapları seviyorum kapaklarını içindekileri merak ediyorum 14 yaşındayım benim için maceralı-gerilimli saracak kitap önerileriniz var mı ?
Not:Kesinlikle kitap kategorisi açılmalı. Teşekkür ederim.
İlk Kitabın Livaneli Huzursuzluk olsun :)

hocam bu 1000kitap.com satın alma sitesi değil galiba bulamadım ?

Christine Nöstlinger kitaplarını bir araştır.

Hocam daha önce kitap okumayan bir arkadaş ve yaşıda 14 ben başlangıç kitabı olarak uygun olarak görmüyorum
hayır daha önceden çok kitap okudum ama hep büyük kitaplar değildi ilk defa kitap okumayacağım.

Arkadaşlar selamlar hiç bir zaman düzenli şekilde okuyucu olmadım olmak istiyorum kitapları seviyorum kapaklarını içindekileri merak ediyorum 14 yaşındayım benim için maceralı-gerilimli saracak kitap önerileriniz var mı ?
Not:Kesinlikle kitap kategorisi açılmalı. Teşekkür ederim.
Stephen King kitaplarına bak harikalar

On küçük zenci güzel kitap harry poter serisi adamdır son olarak korku gerilim olan medyumu öneriririm sorma filmini izle bir klasiktir (tr de medyum deniyor gerçek ismi cinnet)

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,186,216
Üyeler
188,216
Son üye
Fatihlockier
Geri