Neler Yeni

Okuma Kitabı önerileri

MdlTTesla

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
455
İsim
Muhammed Altın
Kusura bakma dostum senin için tek tek katagorize edemezdim.
Buyur;

7)Sherlock Holmes - ikinci lekenin esrarı
8)Artemis
9) İnsancıklar
10)Son Görev Sherlock Holmes
11)Gömülü Şamdan
12)Anna Karenina -1
13)Motange
14) Olasılıksız
15)Da Vinci'nin Şifresi
16) Ferrari'sini Satan Bilge
17) Lokantacı Kadın
18)Oz
19) Yeraltından Notlar
20) Satranç
21)Morgue Sokağı Cinayeti

Kusura bakma dostum senin için tek tek katagorize edemezdim.
Buyur;

7)Sherlock Holmes - ikinci lekenin esrarı
8)Artemis
9) İnsancıklar
10)Son Görev Sherlock Holmes
11)Gömülü Şamdan
12)Anna Karenina -1
13)Motange
14) Olasılıksız
15)Da Vinci'nin Şifresi
16) Ferrari'sini Satan Bilge
17) Lokantacı Kadın
18)Oz
19) Yeraltından Notlar
20) Satranç
21)Morgue Sokağı Cinayeti
Teşekkür ederim önerilerin için sherlock'un 5 li seti var onların içinde var mı bu önerdiğin sherlock'lar

Hiphopjohnny

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
933
İsim
Abdulkadir
?
Mesaj otomatik birleştirildi:

evet George Orwell in kitaplarına bakıyordum hayvan çiftliği ve 1984 kitaplarına bakmıştım alacağım teşekkür ederim.

bakacağım teşekkür ederim :D
Kitabın adı o

onr1818

80+ Bronze
Arkadaşlar selamlar hiç bir zaman düzenli şekilde okuyucu olmadım olmak istiyorum kitapları seviyorum kapaklarını içindekileri merak ediyorum 14 yaşındayım benim için maceralı-gerilimli saracak kitap önerileriniz var mı ?
Not:Kesinlikle kitap kategorisi açılmalı. Teşekkür ederim.
nabizade nazım - zehra
ahmet ümit - sis ve gece + beyoglunun en güzel abisi
bu kitapları bir çırpıda okursunuz oldukça sürükleyici merak uyandıran dram içeren kitaplardır

jules verne-aya yolculuk , bilim kurgu ve heyecan içerir okunabilir
sabahattin alinin- kürk mantolu madonna, kuyucaklı yusuf ve içimizdeki şeytan eserlerinede bakabilirsiniz fena değiller
birde son olarak orhan pamugun kırmızı saçlı kadınını önereyim

robin

80+ Silver
Siyah Kan. 14 Yaşındayım fakat kitap çok vahşet ve detay içeriyor ama hikaye derinliği bir harika! Öneririm. Birde tarih sevenler için Lykurgos'un Hayatı'nı öneririm, devleti yönetme şekli çok ilgi çekici.

Junepma

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
161
İsim
Andaç Hilaloğlu
adolf hitler kavgam
karl marx komünist maifesto
karl mark das kapital
erdoğan: küresel barış vizyonu
erbakan: davam ne ise allah için yaptım
yani bunları belki önerebilirim (belki) lütfen siyasi görüş olmasın devlet yönetmiş adamların kitaplarını okumak istiyordum belki arkadaşın da işine yarar dedim (karl marxı saymayın)

Yanlışlıkla oldu pardon

Arkadaşlar selamlar hiç bir zaman düzenli şekilde okuyucu olmadım olmak istiyorum kitapları seviyorum kapaklarını içindekileri merak ediyorum 14 yaşındayım benim için maceralı-gerilimli saracak kitap önerileriniz var mı ?
Bende 14 yaşındayım geçen seneye kadar 1 sayfa bile okumazdım sonra CHERUB serisini okumaya başladım ve 1 ayda 18 serilik seriyi bitirdim aradığın her şey var ek olarak rock savaşları percy Jackson ve olimposlular serisi Kane günceleri bir de hush hush serisi var (bu arada hepsinin birinci kitabını oku bir daha kitap okumayı bırakamazsın bu arada aralarından en çok şiddetle CHERUB serisini öneririm kitap okumayan birisi için en iyi kitap macera aksiyon aşk aklına gelebilecek her şey var o kadar yani hiçte abartmıyorum az bile kalır yani söylediklerim yani kısacası bence CHERUB serisinden başla

Hiphopjohnny

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
933
İsim
Abdulkadir
Öyle yazdım alış veriş kısmına girdim. Önce P'rno, S'x Yapma Sanatı. Sonra da Ens'st diye kitaplar çıktı.
Kütüphanede denk gelmişti bana okumuştum kusura bakmayın öyle bir içeriği yoktu dediğim kitabın yanlış hatırlıyor da olabilirim adını eyvah kitap diye bir kitap var onu tavsiye ederim

Yiğit Karslı

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
422
İsim
Yiğit Karslı
Max Brooksun MİNECRAFT kitabını öneririm bende okumayı sevmeyen birisi olarak bu kitaba bayılmıştım. Hem zaten minecraftı da seviyorsan kitap tam sana göre.

Top Bottom