Arama sonuçları: *

1. GncGLSN

Yardım Laptop alcamda yardim

Ben laptopumu satıyorum bu fiyatların 3te 1i kadar :s Fiyatlara ne olmuş böyle ya Özelliklerini yazayım İ7 2.2ghz işlemci 12gb ram 2gb quadro ekran kartı 240gb SSD harddisk Pili de sıfır yeni değiştirdim Bu haliyle 4000 düşünüyordum, sıfırların bu fiyatlarını görünce bizimkisi devede kulak kaldı...
  2. GncGLSN

Alım Öncesi Son Toplama Sistemi(m) Üzerine Olurlarınız?

Vaktimiz var inşaAllah kardeşim beklerim (: Ekleme çıkarma yapmaya gayret ediyorum kardeşim ya İnşaAllah tavsiyelerle f/p bir kasa çıkaracağım bakalım
  3. GncGLSN

Tercih açısından kardeşim ya hangisi seçilebilirse o (:
  4. GncGLSN

https://www.vatanbilgisayar.com/msi-geforce-rtx2060-super-armor-oc-8gb-gddr6-256bit-dx12-nvidia-ekran-karti.html Önerilerin için teşekkür ederim kardeşim peki bir tık daha düşük olması açısından bu kartı tercih etmem de mahsur olur mu? Ekleme çıkarma yapacağım kardeşim ne yapalım :) hala...
  5. GncGLSN

Monitörü her ne kadar yazmadıysam da bu fiyata monitör de dahil, yine de fazla değildir diye düşünüyorum ama fikirlerinize açığım. ASUS 24" VP248QG 1Ms 75Hz Full HD HDMI+DP+MM FreeSync Gaming Monitör
  6. GncGLSN

Fiyat 10-12bin arası tutuyor SSD Samsung Evo860 500gb
  7. GncGLSN

Selamunaleyküm saygıdeğer arkadaşlar, hayırlı Cumalar. Yine sizlerin yardımlarıyla aklımdaki sorulara cevap olması hasebiyle örnek bir toplama bilgisayar üzerinden gitmiştik. İlk gördüğüm sisteme de balıklama atlamamak adına geçen zaman içerisinde değişik ama aşağı yukarı da aynı parçalar...
  8. GncGLSN

İtopya Sipariş Sorunu

Pandemi süreci diyorum başka da bir şey demiyorum (: Halihazırda kullandığım laptopa bir iki parça sipariş etmiştim Abartısız söylüyorum yürüyerek 1 saat (daha önce aynı mesafeyi yürüdüm:)) araba ile 10 dakikalık yoldan sipariş verdiğim kargo 2 haftada geldi (: tabi mesafenin bu kadar kısa...
  9. GncGLSN

Toplama Sistemi Yeterli mi? Fazla mı?

Hususi önerebileceğiniz bir marka/model var mı peki
  10. GncGLSN

Açıkçası kendi çapımda bir ek iş olarak veri kurtarma işi yürütmek istiyorum. Eski/yeni harddisklerin okumada problem çıkarmayacağı kuvvette bir kasa olması düşüncem var. 5000 üstü bir bütçe ayırdım açıkçası.
  11. GncGLSN

Selamunaleyküm arkadaşlar... Bu konulara bir hayli uzak kalmış birisi olarak çat pat bir şeyler toplayıp çıkarmaya çalıştık ama tavsiyeleri de gözardı etmemek lazım diyerek sizlere bir danışmak istedim. Şu olsa daha iyi olurdu diyebileceğiniz, bu özellik fazla deyipte çıkarılması(düşürülmesi)...
Top Bottom