Neler Yeni

İtopya Sipariş Sorunu

Dahası  
Reaksiyon skoru
7
İsim
Onur Toprak
27 Mayısta sistem özelleştirilmiş sistem sipariş ettim.
Dün kargoya verildi, yarın veya pazartesi elimde olacağını düşünüyorum sistemin.
Zaten tek temennim o yani bir an önce kargoya verilmesi çünkü kısa söz verdikleri şekilde 3 günde yollarlarsa ileride yeniden İtopya'dan sipariş verilebilir. Ama bazıları gibi 1 hafta 10 gün sürerse maalesef adlarını lekelemekten başka bir şey olmaz.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Beyler, Bayanlar anlayın artık şunu Allah aşkına, YOĞUNLUK VAR!

22/04/2020 18:55:43 Tarihli siparişim 27/04/2020 17:10:17 Tarihinde kargoya verildi.
Dostum haklısın ama sadece bir ekran kartı için 1 hafta da bekletmezsin yani.

Kaan ÇABUK

80+ Titanium
En İyi Cevap
1
Zaten tek temennim o yani bir an önce kargoya verilmesi çünkü kısa söz verdikleri şekilde 3 günde yollarlarsa ileride yeniden İtopya'dan sipariş verilebilir. Ama bazıları gibi 1 hafta 10 gün sürerse maalesef adlarını lekelemekten başka bir şey olmaz.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Dostum haklısın ama sadece bir ekran kartı için 1 hafta da bekletmezsin yani.
Bekletebilirler. Çoğu yer aynı sorunu yaşıyor.

Dahası  
Reaksiyon skoru
7
İsim
Onur Toprak
Bekletebilirler. Çoğu yer aynı sorunu yaşıyor.
Hepsiburada veya Teknobiyotik gibi siteler çok daha hızlı gönderiyor dostum. Ben yine Corona'nın tavan yaptığı zamanlarda monitör ve gamepad sipariş etmiştim ikisi de kısa sürelerde ulaşmıştı elime. Yani bunun pek fazla yoğunlukla falan alakası yok bunun rahatlıkla alakası var.

Kaan ÇABUK

80+ Titanium
En İyi Cevap
1
Hepsiburada veya Teknobiyotik gibi siteler çok daha hızlı gönderiyor dostum. Ben yine Corona'nın tavan yaptığı zamanlarda monitör ve gamepad sipariş etmiştim ikisi de kısa sürelerde ulaşmıştı elime. Yani bunun pek fazla yoğunlukla falan alakası yok bunun rahatlıkla alakası var.
Hespiburada da bir sürü satıcı var. Teknobiyotik içinde talep az olabilir, çünkü daha ucuz yerler var.

Dahası  
Reaksiyon skoru
7
İsim
Onur Toprak
Hespiburada da bir sürü satıcı var. Teknobiyotik içinde talep az olabilir, çünkü daha ucuz yerler var.
Bunun pek onunla alakası olduğunu düşünmüyorum çünkü pandemi öncesinde de sorun yaşayanlar varmış.

GncGLSN

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
6
İsim
Safa
Pandemi süreci diyorum başka da bir şey demiyorum :)
Halihazırda kullandığım laptopa bir iki parça sipariş etmiştim
Abartısız söylüyorum yürüyerek 1 saat (daha önce aynı mesafeyi yürüdüm:)) araba ile 10 dakikalık yoldan sipariş verdiğim kargo 2 haftada geldi :) tabi mesafenin bu kadar kısa olduğunu sonradan öğrendim :)
Hayırdır ya bu kadar zaman beklettiniz dedim
"Abi yoğunluk var" dediler :)
O yüzden sevgili kardeşim "normal" bu kadar beklemen :)

Dahası  
Reaksiyon skoru
7
İsim
Onur Toprak
Pandemi süreci diyorum başka da bir şey demiyorum :)
Halihazırda kullandığım laptopa bir iki parça sipariş etmiştim
Abartısız söylüyorum yürüyerek 1 saat (daha önce aynı mesafeyi yürüdüm:)) araba ile 10 dakikalık yoldan sipariş verdiğim kargo 2 haftada geldi :) tabi mesafenin bu kadar kısa olduğunu sonradan öğrendim :)
Hayırdır ya bu kadar zaman beklettiniz dedim
"Abi yoğunluk var" dediler :)
O yüzden sevgili kardeşim "normal" bu kadar beklemen :)
Anladım, benim derdim yakın zamanda evi taşıma durumunda olduğum için. Yoksa 1 hafta da gelebilir benim için problem yok :)

Top Bottom