captandusty
80+
umursanmamış
Sana kalmış.Bir şey soracağım acil bir şekilde ben de monitör aldım ucuza itopyadan ve kutu açıktı iade etmeli miyim
Kutuyu açarken videom bile var fakat kutu içinde ezik bozuk bisey yokSana kalmış.
Üründe herhangi bir kusur yoksa kullanabilirsin, benim 2019'da aldığım monitör de iade üründü. fiyat uygundu, sorunu yoktu iade etmedim.Kutuyu açarken videom bile var fakat kutu içinde ezik bozuk bisey yok
Mesaj otomatik birleştirildi:
Değer mi ugrasmaya
Görüntü testlerini yaptım siyah dengeleri iyi monitörden çok anlamasam da memnun kaldım sanırım iade etmeyeceğim.Üründe herhangi bir kusur yoksa kullanabilirsin, benim 2019'da aldığım monitör de iade üründü. fiyat uygundu, sorunu yoktu iade etmedim.
Ölü piksel ve ışık sızması yoksa hiç o riske girme.Görüntü testlerini yaptım siyah dengeleri iyi monitörden çok anlamasam da memnun kaldım sanırım iade etmeyeceğim.
Vallahi sağolun az daha aceleyle iade işlemine girecektimÖlü piksel yoksa hiç o riske girme.
Vallahi sağolun az daha aceleyle iade işlemine girecektim
ben de aynı şekilde zamanında g24-20 aldım amazondan onda da sorun hiç çıkmadı sıfırdı yine alırsam monitör satıcı amazon şekilde alırım itopya vs. bulaşmamSırf şu ölü piksel muhabbeti yüzüne yeni monitör almıyorum.
Mesaj otomatik birleştirildi:
Amazon harici hiçbir yerden alınmaz zaten monitör (!).ben de aynı şekilde zamanında g24-20 aldım amazondan onda da sorun hiç çıkmadı sıfırdı yine alırsam monitör satıcı amazon şekilde alırım itopya vs. bulaşmam
İroniye gerek yok öyle gibi zatenAmazon harici hiçbir yerden alınmaz zaten monitör (!).