Çözüldü✓ İtopya kutusu açılmış monitör göndermiş.

Bende itopya dan aoc nin 24 inç 2 k monitörünü aldım sıfır kapalı kutuydu, kablolar şeffaf poşette kapalı şekilde fabrikadan koyulduğu gibiydi ,bi sorun yaşamadım

Bir şey soracağım acil bir şekilde ben de monitör aldım ucuza itopyadan ve kutu açıktı iade etmeli miyim

Kutuyu açarken videom bile var fakat kutu içinde ezik bozuk bisey yok
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Değer mi ugrasmaya
Üründe herhangi bir kusur yoksa kullanabilirsin, benim 2019'da aldığım monitör de iade üründü. fiyat uygundu, sorunu yoktu iade etmedim.

Üründe herhangi bir kusur yoksa kullanabilirsin, benim 2019'da aldığım monitör de iade üründü. fiyat uygundu, sorunu yoktu iade etmedim.
Görüntü testlerini yaptım siyah dengeleri iyi monitörden çok anlamasam da memnun kaldım sanırım iade etmeyeceğim.

Görüntü testlerini yaptım siyah dengeleri iyi monitörden çok anlamasam da memnun kaldım sanırım iade etmeyeceğim.
Ölü piksel ve ışık sızması yoksa hiç o riske girme.

Sırf şu ölü piksel muhabbeti yüzüne yeni monitör almıyorum.

Vallahi sağolun az daha aceleyle iade işlemine girecektim

Lafı olmaz:)

Sırf şu ölü piksel muhabbeti yüzüne yeni monitör almıyorum.
ben de aynı şekilde zamanında g24-20 aldım amazondan onda da sorun hiç çıkmadı sıfırdı yine alırsam monitör satıcı amazon şekilde alırım itopya vs. bulaşmam

ben de aynı şekilde zamanında g24-20 aldım amazondan onda da sorun hiç çıkmadı sıfırdı yine alırsam monitör satıcı amazon şekilde alırım itopya vs. bulaşmam
Amazon harici hiçbir yerden alınmaz zaten monitör (!).

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,097,581
Üyeler
174,584
Son üye
birmaymun
Geri