Arama sonuçları: *

1. A

Amd Software 'da FSR Gözükmüyor

dikey sync. kapattım çözüldü :) fsr 'ı oyun içinden açıp kapatınca fps büyük farketti. çok teşekkür ederim kardeşim bu saatte 34 lük fosil bi dayıya yardımcı oldun :)) +rep
  2. A

evet 165 hz ve softwaredeki fps sayacını kullanıyorum. sınırlayıcıyı nerden kapatabilirim?
  3. A

teşekkürler. oyun içi fps 'im ayarlarda sınırsız ama göstergede 165 sabit. neden oynamıyor olabilir?
  4. A

oyun içinde etkinleştirildiğinden emin olun yazıyor. oyun içinde etkinleştirebiliyorsak onun amd software'inde neden aç-kapa var :)
  5. A

sağ üstte amd fsr yükseltme kullanılabilir yazıyor. ayarlardan açıyorum ama o anda çalışıyor mu bilmiyorum. diğer görüntü izlediğim bir videodan ekran. orda oyundan ayarı açtıktan sonra bir de çözünürlük düşürüyor aktif olması için 1767399179 sağ üstte amd fsr yükseltme kullanılabilir yazıyor...
  6. A

Merhaba. Ekran kartım RX 7700 XT. Menüde hiçbir şekilde FSR (AMD FidelityFX™ Super Resolution) aç-kapa satırı gözükmüyor. Oyuna girdiğimde sağ üst köşede aktifleştirilebilir yazıyor ve alt+R tuşlarına basıp Amd Software açtığımda FSR etkinleştirme satırı yok. Bu bir hata mı? Hata değilse FSR...
Geri