Arama sonuçları: *

1. M

Ekran kartımın furmak testi normal mi sizce

Güncelleme yapmak istedim yeni ekran karti aldim 3070 orda ise fps 170-175 arası gidiyor değerler halen ortalamanın altında ben anlamıyorum sorun nerde. Sürekli pubg den örnek veriyorum ama high ayarda 100 fps anca veriyor çok yukarı çıkamıyor kullanım yuzde 40-50 arasında dolanıyor kasayı ve...
  2. M

Estağfurullah dostum ben bir baktırayım ozaman 3 sene az bir zaman değil haklısın bakımını yaptırıp dönüş yapacağım tekrardan.
  3. M

Kasa güneşten uzak bir köşede duruyor hatta sıcaklık ile ilgili olabilirmi diye de kasanın yan kapağını söktüm değişen bir şey olmadı. Aslında daha önce çok daha performanslı çalışırdı 3 sene önce topladım Kasayı ozaman canavar gibiydi ayni oyunlari şimdi daha dusuk fps de çalıştırıyor. Hatta bir...
  4. M

Daha önce pc performansımın internetteki testler ile pek alakası olmadığı hakkında konu açmıştım sorun çözüldü sanmıştım ancak çözememişim. Anormal bir durum olabilirmi diye furmak testine tuttum (AA kapali) sistemi uzun süre beklettim ve sonuçların hernedense internetteki sonuçlardan epey...
  5. M

Çözüldü✓ Pc eskisi kadar performans göstermiyor

Arkadaşlar bana vakit ayırdığınız için teşekkür ederim. Önerilerinizi dikkate aldım bios güncellemerini ve ekran kartı temizliğini kontrol ettim afterburner üzerinden detaylı bir benchmark yaptıktan sorna ekran kartının ağır kullanımda yer yer %30 kullanımları aşamadığını gördüm bende ddu...
  6. M

Çözüldü✓ Pc eskisi kadar performans göstermiyor

Selamlar ilk defa bir forumda konu açıyorum hatalarım var ise özür dilerim Bundan 3 yil önce masaüstü toplamıştım. Genelde rust pubg cs veya fortnite gibi oyunlar oynarım. Başta hersey güzeldi herhangi bir sorun yoktu youtube daki testlerle ayni fps değerini alıyordum ancak şuan bazı oyunlarda...
Geri