Çok bas ağrıttım kusura bakmayın halen anlamış değilim pubg,fortnite ve rust oynamak isterken oluyor pubg ve rust oynayamaz derecede dusuk fps veriyor...
Haklısınız normal değerler ancak ben sanırım sorunumun kaynağını buldum ve çözümünü bilmiyorum. Bazı ağır oyunlarda veya programlarda cpu ve gpu kullanimi...
Dediğiniz gibi testleri tekrar yaptım sonuçları atıyorum. Benim suana kadar gördüğüm gpu kullanımı hep düşük kalıyor ve furmak da core mhz sabit 1540 da kalıyor
Dediğiniz programlar üzerinden test ettim sonuçlar "normal" olarak görünüyormuş yine de sizlere göstermek istiyorum.
Örneğin bu yazıyı yazdıktan sonra cs2...
Haklısınız gerçekten ama ciddi bir fps farkı var ben 3070 aldim bu yüzden ama 1080 ultra da pubg 100 fps zar zor geçiyor insanlar 2k da alıyor ayni fps yi...
Güncelleme yapmak istedim yeni ekran karti aldim 3070 orda ise fps 170-175 arası gidiyor değerler halen ortalamanın altında ben anlamıyorum sorun nerde...
Kasa güneşten uzak bir köşede duruyor hatta sıcaklık ile ilgili olabilirmi diye de kasanın yan kapağını söktüm değişen bir şey olmadı. Aslında daha önce çok...
Daha önce pc performansımın internetteki testler ile pek alakası olmadığı hakkında konu açmıştım sorun çözüldü sanmıştım ancak çözememişim. Anormal bir...
Arkadaşlar bana vakit ayırdığınız için teşekkür ederim. Önerilerinizi dikkate aldım bios güncellemerini ve ekran kartı temizliğini kontrol ettim afterburner...
Selamlar ilk defa bir forumda konu açıyorum hatalarım var ise özür dilerim
Bundan 3 yil önce masaüstü toplamıştım. Genelde rust pubg cs veya fortnite gibi...